![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Oscarlı ünlü oyuncu Halle Berry, gelecek yıl müzikseverlerle buluşacak ilk albümünün kayıtlarını tamamladı. "Ben her zaman şarkı söylemeyi sevdim. Bu albüm, herkese benim oyunculuktan başka şeyler yapabileceğimi de gösterecek." ‘Introducing Dorothy Dandridge’ ile ‘Why Do Fools Fall In Love’ adlı filmlerde şarkıcılık yeteneğini gözler önüne seren 40 yaşındaki oyuncu, rotasını müziğe çevirdi. Albümünün kayıtlarını tamamladığını açıklayan oyuncu, “Ben her zaman şarkı söylemeyi sevdim. Bu albüm, herkese benim oyunculuktan başka şeyler yapabileceğimi de gösterecek” şeklinde konuştu. kaynak: ntvmsnbc.com
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
aman mami sen çıkarma nolur... şimdi mami fan forum açarlar sen bizi bırakıp oralara gidersin olmaz. sen burda dur.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
yok ya arada burayada uğrarım :P hehee hemen havaya giriyom ha
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
beni başbakan yaparsanz mankenlerin dizi oyuncuarının forum yöneticlerin müzik yapmasını engellicem. her radyoy tv ye kota koycam her saat başı bsb çaldırcam..................
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |