![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
Haftalardır "Britney Spears hamile mi?" dedikoduları bitmek bilmedi. Bu fotoğraflar devam ettiği sürece de pek biteceğe benzemiyor. Geçtiğimiz ay Adnan Ghalib'le bir alış veriş merkezinde gebelik testi alırken görüntülenen Britney Spears, birkaç gün önce de yine Adnan Ghalib'in bir magazin dergisine verdiği demeci "Britney benim çocuğuma hamile!" ile hakkındaki 'hamile' dedikodularını arttırmıştı. Spears'ın son zamanlarda çekilen fotoğraflarında karnının büyüdüğü görenler ise bu habere inanmamak için kendilerini zor tutuyorlar. İşte Britney'nin dün çekilen iki adet fotoğrafı... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| way be genemi bence bu kadın üretim makinesi ve üretim hattı başka bişey demiyom öbürkülerini göremedi diye gene doğurcak demiştim doğru çıkıyo galiba![]() bide sözüm meclisten dışarı alışmış kudurmuştan beterdir derler ya bence alışkanlık olmuş cümlelerine ii bi tercüme oldu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
Kadinin hosuna gitti galiba cocuk dogurmak. Herkesden bir cocugum olsun diyor
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |