Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-Nisan-2010, 10:57   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Heidi Montag Bel Çukurunu Oydurdu

Montag: "İnsanlara sarılırken çok korkuyorum"

Sadece 24 saat içinde arka arkaya 10 estetik operasyon geçiren Heidi Montag yeni bir itirafta daha bulundu.

23 yaşındaki Montag, bel çukurunu oydurup kalçasını da toplattığını söyledi.

The Hills adlı diziyle yıldızı parlayan Montag, bu işlemin anestezi altındayken yapıldığını söyleyerek; "Belki de bu prosedürü uygulatan ilk kişi benimdir. Aslında bunun ne olduğunu ben de bilmiyordum. Bu operasyon hem belinizi inceltip bel çukurunuzu daha derin ve estetik hale getiriyor hem de kalçanızın daha güzel görünmesini sağlıyor" diye konuştu.

Estetik operasyonlar sırasında çekilen videonun bir bölümün izleyen Montag "Filmi biraz izledim. Ama sonra kendimi tuhaf hissettim. Özellikle de insanlara sarılmam gerektiğinde. Çünkü sanırım vücudum çok fazla kırılgan.

Heidi Montag ' Şarışın Tomb Raider Olmak İstiyorum' dedi.
23 yaşındaki The Hills Starı Montag Tomb Raider'ın gelecek filminde oynamak istediğini söyledi.Gelecek filmde Lara Croft'u en iyi şekilde canlandırabileceğini ve kendisinin bu konuda en iyi seçim olacağını düşünüyor.Angela Jolie daha önce 2 filmde Lara'yı canlandırdı.Yeni çekilecek olan filmde ise Megan Fox düşünülüyor.Heidi bu konuda twitterına şöyle yazdı.'Şarışın Tom Raider olmak istiyorum.Angelina ve Megandan daha iyi silah kullanırım' dedi.

Heidi plaja indi

Ard arda 10 kez estetik ameliyat olan, son olarak bel çukurunu oydurduğunu açıklayan Heidi Montag, Miami'de katıldığı bir organizasyonda bikiniyle poz vererek yeni vücudunu gözler önüne serdi.

Kendi tasarladığı bikiniyle Las Vegas’taki bir tesisin açılışına katılan ‘The Hills’ dizisi oyuncusu, 23 yaşındaki Montag, onca operasyona rağmen hâlâ görünüşünden memnun değil.

“Vücudumu yenilediğimden beri bikini giymemiştim” diyen genç yıldız, yine de mutlu değil çünkü memelerinin daha büyük olmasını istiyor. Ama yasal olarak daha fazlasını yapamayacağının da farkında. Yasal silikon limiti 800 cc, Montag ise şimdiden 700 cc’de. Montag geçen yıl şu operasyonları geçirmişti: Kaş kaldırtma, çene küçültme, alın botoksu, burun estetiği, yanak ve dudaklara enjeksiyon, meme estetiği, boyun yağ emdirme, kulakları geriye tutturma, kalça dolgunlaştırma.

http://www.dailymotion.com/video/xd0m1g_crispy-news-heidiynin-tehlikeli-goy_people?start=0

Heidi Montag boyutu "F" göğüslerini büyük sağlık sorunları hakında bilgi vermek için gidiyoruz.Yeryüzünde herkesin bildiği gibi Heidi Montag geçen Kasım ayında göğüslerini canavarca F boyutuna getirdi.Doktorların starın karpuz büyüklüğündeki göğüslerinin ona bir süre fiziksel acı vereceğini söylediler.
Us Weekly bu konu için bir kaç doktorla görüşme yaptı.Doktorlar sırt ağrısı ve Önemli derecede sarkmalar olacağını söylüyorlar.

New Jersey'den Dr. Lyle : İleride büyük kronik ağrılar ve sarkıklara yol açacak buda kötü bir görüntü oluşturcak.

Dr.M. Back:Çoğu zaman omurgada yamulma,aşırı kronik ağrı ,boyunda zorlama,hatta eğilerek yürüyebilir.

San Franciscodan Estetik Dr. Joel Beck :Göğüsleri baya bir büyük buda anne olursa bebeğinin süt ihtiyacını çok karşılayamaz.

Heidi Montag yaş olarak çok gelişmiş olmadığı için zorluklar çekmesi kaçınılmaz...

Heidi Montag hamburger çiğneyemiyor.Bunun için teşekkürler plastik cerrahlar!

Heidi dertte eskiden ailesiyle birlikte akşam yemeği yemek zevkliydi.Ama artık hamburger yiyemiyor.Ve farklı yeme stili buldu.Heidi Montag çok estetik ameliyat olduğu için hamburger yemesi mümkün değil.Bu konuda 'Gerçekten bu çiğnemek olamaz!' dedi.Reality TV starın annesi ve kardeşi onu psikolij tedavi görmediği için şuçluyor.Ailesi tekrar bıçak altına yatmasına karşı.Estetikten sonra hayatın daha zor geçdiğini söylüyorlar...

Alt 29-Nisan-2010, 12:25   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

hawa_yldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zaten çirkindi sewmezdim bu kızı iice korku filmi öğesi olmuş çıkmış =)) bu görüntüyle ii korku filmlerinde oynar
Alt 29-Nisan-2010, 13:08   #3 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

WorldInMyEyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bel cukurunu oymak ne lan:S ruyama gircek ahahaa!! korku filminden beter!

WorldInMyEyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-Nisan-2010, 14:00   #4 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

NOTİME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi insanın vucudu ancak bu kadar şekilsin olur ya simetrisi bozulmuş allahım yaa bu ünlülerin zorla kendilerini çirkinlştirme çabalarını anlamayıyorum
Alt 01-Mayıs-2010, 20:46   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

Amazon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bel çukurunu oydurmak ne demek gerçekten ya nasıl oyduruyorlar bunu ?? bilen var mı

A reason to start over new, and the reason is you ...
Amazon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil