![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| ![]() BARIŞ, Yaşam SAVAŞını Kaybetti! Geçirdiği trafik kazası sonrasında Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Barış Akarsu, saat 21.00 sıralarında hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Maalesef bu gece saat 21.00'e doğru Barış Akarsu'nun kalbi durdu. Kalbi yeniden çalıştıramadık. Beklenen bir olay. Sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi; 3 gün sonra da olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış'ı kaybettik.'' dedi Bu açıklamayla birlikte hastane önünde bekleyen Akarsu'nun sevenleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Akarsu'nun bazı sevenlerinin baygınlık geçirdiği gözlenirken, sevenleri ölüm haberiyle birlikte hastane bahçesini doldurdu. Bu arada Barış Akarsu'nun ölümü ile ilgili açıklama öncesinde çıkan söylentiler nedeniyle hastanenin Acil Servis giriş kapısında yığılmalar oldu. Barış Akarsu'nun sevenleri "Hayır Barış ölmedi" diyerek, birbirlerini teselli ederken, yetkili ağızdan gelen ölüm haberi, hastane önünde bekleyenleri yasa boğdu. ![]() BARIŞ AKARSU'NUN HAYAT HİKAYESİ Barış Akarsu, 2004 yılında yapılan Akademi Türkiye Yarışması'yla tanındı ve aynı zamanda bu yarışmanın birincisi olarak üne kavuştu. Star TV'de, Yalancı Yarim adlı televizyon dizisinin başrolünde oynadı. Akarsu, 29 Haziran 1979'da Hatice ve Selahattin Akarsu'nun oğlu olarak Zonguldak'ta dünyaya geldi. Bir süre sonra ailesi Amasra'ya yerleşen Akarsu, ilkokul ortaokul ve lise'yi Amasra'da bitirdi. Barış Akarsu, çok küçük yaşlarda şehre gelen müzisyenlerden etkilenerek mızıka, flüt, klavye, gitar gibi çeşitli müzik aletlerini çalmaya başladı. Spora da ilgi duyan Akarsu basketbolla geçen 4 yıl ve karete'nin ardından lise yıllarında Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelkencilik yaptı. Lisenin ardından müzisyenliğin yanısıra animatörlük de yaparak bi süre Antalya'da kaldı ve daha sonra Karadeniz Ereğlisi'ne yerleşerek buradaki barlarda müzisyen olarak çalışmaya başladı. Akarsu diğer yandan buradaki yerel televizyon ve radyo için programlar hazırladı. 2004'de arkadaşlarının da ısrarıyla Atv'de düzenlenen yarışma programı Akademi Türkiye'ye katıldı. Bu programda izleyicinin yoğun ilgisiyle ve sevgisiyle karşılaşan Akarsu, yarışmanın da birincisi seçildi. Fakat yarışmanın büyük ödülü olarak ilan edilen albüm ve uluslararası yarışma sözleri yerini bulmadı. Kaset yapılmadığı gibi, Monaco'da düzenlenmesi planlanan World Best yarışmasının da iptal edilmesi nedeniyle bu yarışmaya katılamadı. İstanbul'a yerleşen Akarsu, kendi girişimleriyle Ocak 2005'te "Islak Islak" isimli ilk albümünü çıkardı. Albümden çıkan Islak Islak ve Kimdir O parçaları oldukça beğenilen Akarsu, tüm Türkiye'de konserler verdi. Ağustos 2006'da "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" adlı ikinci albümünü piyasaya çıkardı. Bu albümden seçtiği çıkış parçası ise "Vurdum en dibe kadar" isimli parçası oldu. ![]() 2006'dan itibaren Star kanalında yayınlanmaya başlayan televizyon dizisi Yalancı Yarim'in başrolünde ekrana geldi. Dizi'de canlandırdığı "Tarık" karakteriyle göz dolduran Akarsu, oyunculukta da iddialı olduğunu göstermiş oldu. Akarsu, USDER tarafından 'sosyal kalkınma ve dayanışmaya verdikleri öneme göre' verdikleri ödüllerde ROCK Dalında En İyi Şarkıcı Ödülü'nü, FUTURE dergisinin Yılın En Sevilen Rock Sanatçısı Ödülü'nü ve CEM KARACA Özel Ödülü'nü aldı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybetti. 04.07.2007 Barış akarsu klip- Gözlerin :http://www.youtube.com/watch?v=Fhgdo...25C4%25B1n%25C |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| kendi gitti.. ve geriye barışseverlerin yazdığı notlar kaldı: Barış Nolur Iğleş # 03.07.2007 / 09:09 Barış abi nolur ayağa kalkkkkk Nesli # 03.07.2007 / 15:20 Barış için ne gerekişrse yapmaya hazırım beyin nakli yada başka bir nakil gerekirse ben burdayım bana ulaşabilirsiniz ona canımdan can vermeye hazırım yeterki o kurtulsun o yaşamayı hakkdediyor bırakmasın bunca sevenini kalk artık yiğidim bunca insanı üzme artık kahretme bizi allahım hakketmiyor ölümü ölüm ona yakışmaz daha çok erken bir küçük kıpırtı olsun ne olur yanına yardım ettiği lösemili çocukları götürün barışın elini tutsunlar iyi gelecekdir hissedecekdir o küçük ellerin sıcaklığını sesimi duyan ailesine iletsin lütveen bakın iyi gelecekdir ben inanıyorum müzik çalın odasında lütven Ebru Balcı # 03.07.2007 / 19:56 Bizi bırakma ve ben seni bizi bırakmayacağına inannıyorum iğleşde kdz ereğliye konsere gel senle hemşeri sayılırız eğğer iyileşipte gelirsen yemin ediyorum senin yanına gelecem konserde selma nalıncı # 04.07.2007 18:31 barış akarsu barış abiiii seni çook seviyorum nolurrr bizi sarsma uyaannn 14 yaşındayım ama hayranınım senin için elimden birşey gelmiyor sadece dua edebiliyorum uyaaann lütfen Baris Maria # 04 Temmuz 2007 Çarşamba 22:57 Gözlerimiz senin icin Islak Islak! Sana her dakika dua ediyorum! Türkiye'nin Jack Sparrow'uydu o. Müziğiyle sesiyle güleç yüzüyle taht kurmuştu herkesin kalbine. Anadolunun bagrından kopan ateş sönmedi sönmeyecek. Umutlandık, ümidimizi yitirmedik, ama olmadı, Hepimizin başı sağolsun.. Barış'a Allah'tan rahmet, ve ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dilekleriyle... Mekanı cennet olsun. Tutkun # 05. 07.2007 ve ben derim ki tüm barış severler olarak bu haftayı "Barış Haftası" ilan edelim, herkes bu bir hafta boyunca profiline Barış'ın resmini koysun ve müzik dünyası içinde onu andığını unutmamak adına belli etsin... Teşekkürler! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Neverland =)) Yaş: 22
|
ailesine sabır,herkese başsaglığı,çok üzüldük
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] My ELIJAH forum : http://elwood.tt.cx My LOTR forum : http://lotrandewlovers.proboards81.com :clap: |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Barış Akarsu iyidi tatlıydı bende üzüldüm çok dinlemezdim ama yinede severdim Cem Karaca Barış Manço gibi büyüklerin izinden giden değerli biriydi onu kaybetmek çok kötü oldu
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |