![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
(Bu yazıyı okurken B'nın bıpolarının aktıf oldugu yanı en acız oldugu donemde oldugu hatırlayın kendı gıbı degıl baskası gıbı davrandıgını peruklar takarak dolastıgını ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce bununla ilgili birçok iddia yayınlamıştık. Fakat, Britney'in annesi Lynne Spears ve babası Jamie Spears'in Sam'i Britney'den uzaklaştırmak için mahkemeye verdikleri ifade de yer alanları, sadece TMZ ele geçirdi. İşte mahkeme kağıtlarında yazan ve Sam'in Britney'den uzaklaştırılmasına yol açan nedenler : " Ben Britney Spears'in annesi Lynne Spears'im. Bu açıklamayı Jamie Spears ile birlikte doğruluğuna inandığımız gerçekleri açıklayıp, kızımızdan Sam Lutfi'yi uzaklaştırmak için mahkemeye sunuyoruz. 28 Ocak'ta, Britney'in babası Jamie ve ben Britney'in Beverly Hills'teki evine gittik. Britney ile Sam'in büyük bir kavga ettiğini duymuştuk. Sam Lutfi adındaki bu bey, kendisini kızımın hayatına, evine ve parasal işlerine kendisini bir şekilde dahil etmiştir. Britney'in ağladığı haberlerini aldık. Güvenliğinden şüphelendik ve arkadaşımız Jackie ile birlikte onun evine ulaştık. Kapıdaki korumalar bir süre bizi içeri almadılar. Jackie, Jamie ve ben zorla eve girmeye çalıştık ve uğraşlarımız sonunda evin önüne geldiğimizde kapı kilitli değildi. Britney genelde kapılarını kilitlemez ve şuan yaşadığı yerde güvenlik görevlileri yok. Sam'i gördüğümüzde bize, "Britney sadece beni görebilir. O, babasını görmekten korkuyor." dedi. 2-3 paparazzi geldi ve mutfaktan içeri girmeye çalıştılar. Sam ile selamlaştılar. Paparazziler, ona Britney'in şuan nerede olduğunu sordular. Sam ile paparazzilerin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, Sam Felipe'ye (diğer paparazzi) Britney'in arabalarından birine girmesini, Britney'i dışarı çıkaracağını söyledi. Tüm anahtarların Sam'de olduğunu görünce, Britney'in kendi arabalarını kullanamadığını, tüm yetkinin Sam üzerinde olduğunu öğrendik. Sam, Britney'in odasına girip benim ve Jamie'nin onunla tartışmak için evine geldiğimizi, hemen Felipe'nin arabasına binip gitmesi gerektiğini söyledi. Chad Hardcastle isimli bir adam da aynı zamanda oradaydı. Ardından Sam'in Britney'e bağırmalarını duymaya başladık. Annelik kavramına uymadığını, sadece Adnan'ı umursadığını, çocuklarını haketmediğini söylemeye başladı. Paparazziler, Sam'e karşı büyük bir saygı besliyordu ve ona bir generalmiş gibi davranıyorlardı. Britney, Adnan'la birlikte geldiğinde, Sam bize ben ne dersem yapıcaksınız dedi. Ardından Jamie'ye yaklaşarak, "Sizin kızınızın 7/24 yanında olan tek kişi benim. Evinin dışındaki arabalarının içerisinde uyurum ve böylece Britney evden ayrılamaz. Siz herkesi arabanın altına iten kişilerdensiniz, eğer beni dinlemezsiniz gazetelere çıkar ve adınızı hiç duymadığınız şekilde yayarım." dedi. ![]() ![]() O sırada, Britney'in mutfağında arabalarda telefonla konuşmak için takılan telefon şarjını farkettim. O yöne baktığımı görünce Sam, Britney'in tüm telefonlarının şarjlarını boşalttığını, evin telefonlarını ulaşılamaz hale getirdiğini söyledi. Sam, Adnan'a bizi evden kovmasını söylediğinde, Jackie evden çıkmayı reddetti. Sam, Adnan'ın gay olduğunu söylemeye başladı. Onun kulağına birşey söyledi ve Adnan birden evden çıkıp gitti. Britney Adnan'a bakmak için içeri geldi ve bana yönelerek "Adnan gay mi?" dedi. Ondan uzaklaştığımda Sam, "Britney'in evden ayrılmasını istemiyorsanız Adnan'ın banyoda olduğunu söylersiniz." dedi. Britney endişeli bir şekilde yanımıza geldi. Durmadan hareket halindeydi. Evi temizlemeye başladı, durmadan kıyafetlerini değiştiriyordu ve benimle küçük bir kız gibi neredeyse sesini duyamayacağım bir tonda konuşmaya başladı. Elinde haplar vardı ve "Geceleri ayakta duran kişiler için ne demek ?" dedi. Sam ona ayakta durmak istiyorsa o ilaçları içmesi gerektiğini söyledi. Kısa bir süre sonra, Jamie ve ben, Sam'in Britney'i yönlendirme yetkisine sahip olduğunu ve Britney'in o ne derse desin yaptığını farkettik. Sam, Britney'e "Hadi artık yukarı çık." dedi ve Britney hemen dediğini yaptı. Kısa bir süre sonra Britney yine aşağı indi ve dudak parlatıcısı almak istediğini söyledi. Gece yarısıydı, fakat Jackie ve ben onu götürebiliceğimizi söyledik. Jamie gelmek istemediğini, Sam ise kendi arabasıyla bizi takip etmek istediğini söyledi. Bizde, bunu yapmaması gerektiğini çünkü paparazzilerin bizi farkediceğini söyledik fakat dinlemedi ve tahmin ettiğimiz gibi paparazziler peşimize takıldı. Rite Aid'e vardığımızda, Sam ile birlikte arabada oturuyordum ve bana, Britney merdivenlerden yukarı çıkarken onun eline, Britney'i mutlu hissettiren ve eğlenmesini sağlayan bir hap verdiğini söyledi. Sonra arabadan indik. Britney kasaya kredi kartını verdiğinde, kasiyer kartın çalışmadığını söyledi. Bu yüzden ben ödedim. İstersek arka kapıdan paparazziler görmeden çıkabiliceğimizi söylediler fakat Sam, paparazzilerin olduğu yerden çıkmamız gerektiğini söyledi. Paparazziler bizi çekerken, elini Britney'in ve benim omzuma koydu. Onun elini indirip, Britney'e yanaştım ve arabaya bindiğim sırada Sam, "Burada herşeyi benim kontrol ettiğimi öğrenmen gerekiyor. Ben Britney'in işlerini yönetirim. Avukatlarını ve korumalarınıda. Onlar Britney'i dinlemezler, sadece beni dinlerler. " dedi. Gecenin devamında, Sam bana birşeyleri göstermeye ve bağırmaya devam ediyordu. Sam yine bana sesini yükseltince, Britney "İşte o bana hep böyle davranıyor." dedi. Ardından telefonunu gösterdi ve "Anne, telefonuma bak. O çalışmıyor." dedi. Sam, telefonun Britney yüzünden çalışmadığını söylemeye başladı ve Jackie, "Daha önce kendi ağzınla şarjları boşalttığını söylemiştin." dedi. Aynı gece, Adnan beni aradı ve Britney hakkında telaşlandığını, Sam'in, Britney'in tüm telefonlarını onlara ihtiyacı olduğu zaman onları sakladığını ve ayrıca Britney'in köpeği London'ıda bir yere sakladığını söyledi. Sam'e bunun doğru olup olmadığını sorduğumda, köpeği sakladığı yerden çıkarmak için dışarı çıktı. Britney, köpeğini ağlayarak hep aradığını söyledi ve Sam köpeğini ona getirip, kurtarıcılarıymış gibi davranmaya başladı. Britney birden değişti ve İngiliz aksanıyla konuşmaya başladı. Daha fazla onun bu halini görmeye dayanamıyorduk ve oradan gitmek istedik. Sam, "Hiçbir yere gidemezsiniz." dedi. Eve döndüğümüzde Jamie'yi bulamadığımız için onu aramakla Sam'i tehdit ettim. Britney bunu duydu ve "Babamı buraya istiyorum. Babamla konuşmak istiyorum." dedi. Jamie'ye ulaştım ve telefonu Britney'e verdim. Onlar, Jamie'nin ertesi günü Britney'i ziyaret etmesi konusunda anlaştılar. Gecenin devamında uyuyamadım ve kahve almak için kalktığımda Britney'inde uyuyamadığını ve kahve içtiğini gördüm. Sabah Jamie geldi, Britney'e sarıldı ve "Bebeğim, iyi misin ?" dedi. Britney, "İyiyim." dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu. Sam ortalarda yoktu ve Jackie'ye "Tüm b*klarınızı Jamie'ye anlattığınız için teşekkür ederim. O bana vurdu! İyi iş çıkardınız." yazan bir mesaj yolladı. Britney'in evinde ayrıldığımız gün, onu hastaneye kaldırıldığı çarşamba gününe kadar görmemiştik. Hastaneye götürüldüğü gece evine gittiğimizde, Britney'in suskun ve neşesizce bize baktığını gördük. Ardından ne olduğunu anlamadan, Sam'in çağırdığı polisler geldi ve onu hastaneye kaldırdı. Britney'in doktorundan, kızımın Aderol adında bir ilaç aldığını öğrendik. Kaliforniya eyaletine, o gece tüm yaşananların doğru olduğuna, eksik veya fazla bir bilgi sunmadığımıza yemin ediyoruz ve bahsi geçen şahıs Sam Lutfi'nin, kızımız Britney Spears'ten uzaklaştırılmasını istiyoruz. - Jamie Spears & Lynne Spears" tmz
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Sam B'nın kotu gunlerınde ıse gıren menajerıydı,B'yı herseyden uzaklastırıp kımseyle konusmamasını fln saglamıs kendı ıstedıklerını yaptırmıs,Jamie ve Lynn anne babası Britneyın onları bıle yaklastırmamıs.Sureklı bıpolar halınde kalsın dıye ılaclar vermıs az daha oldurucekmıs o ılaclar Britneyı paparazilere hep o kotu resımlerını fln vermıs el altından.Ona baglı kalması ıcın herseyı yapmıs,Britneyde zaten hastalıgın etkısınde oldugundan kendı gıbı degıl baskası gıbı davranmıs buda o adama yaramıs .Eee elınde popun prensesı var ![]() ![]() Bu haberde Jamie ve Lynn Spearsın mahkemeye Samın uzaklastırılması ıcın verdıgı dilekce
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Solothurn Yaş: 21
|
Bir solukta okudum.Sam'in iğrenç biri olduğunu biliyordum. Lynne ve Jamie'nin yazısı bu kanıtlar nitelikte zaten. İnsanlar bu kadar iğrençleşebiliyor demek ki. Paris Hilton bile söylüyordu.Britney'in etrafında kötü insanlar var.Çevresini değiştirmesi gerekiyor diye.Haklıymış!
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |