Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-Kasım-2009, 18:56   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Jennifer Lopez'in Seks Kasetleri Yayınlanıyor

Ünlü sanatçı Jennifer Lopez’in, 90’lı yıllarda 11 ay evli kaldığı eski kocası Ojani Noa, sanatçının evli oldukları dönemde çekilen çok özel görüntülerini kayıtlara geçirilip kamuoyuna açıklanması için mahkemeye teslim edeceğini açıkladı.

-Lopez’in eski kocası Noa’nın menejeri Ed Meyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Lopez aleyhinde 100 milyon dolarlık bir karşı dava açmaya hazırlandıklarını belirterek, "Lopez, bu çok özel görüntülerin mahkeme kayıtlarına girmesini istemiyor; ancak önümüzdeki hafta biz bu çekilen görüntüleri mahkemeye teslim edeceğiz, böylece basın ve kamuoyu görüntüleri izleme şansını elde edecek" diye konuştu.

Ünlü sanatçı Jennifer Lopez’in, 90’lı yıllarda 11 ay evli kaldığı eski kocası Ojani Noa, sanatçının evli oldukları dönemde çekilen çok özel görüntülerini kayıtlara geçirilip kamuoyuna açıklanması için mahkemeye teslim edeceğini açıkladı.

Lopez’in eski kocası Noa’nın menejeri Ed Meyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Lopez aleyhinde 100 milyon dolarlık bir karşı dava açmaya hazırlandıklarını belirterek, "Lopez, bu çok özel görüntülerin mahkeme kayıtlarına girmesini istemiyor, ancak önümüzdeki hafta biz bu çekilen görüntüleri mahkemeye teslim edeceğiz, böylece basın ve kamuoyu görüntüleri izleme şansını elde edecek." diye konuştu.

Lopez, eski kocası Noa’nın 1997 yılında balayı görüntülerini yayınlama olasılığına karşı, eski kocası ve Ed Meyer aleyhinde 10 milyon dolarlık bir dava açmış ve
Kaliforniya’daki bir mahkeme 9 Kasım’da aldığı bir kararla bantlara yayın yasağı getirmişti. Şarkıcı Marc Anthony ile evli olan Lopez, Noa ile bir yıl evli kalmıştı. 2006’da da özel hayatı hakkında ayrıntılar içeren bir kitap yayınladığı için Noa’ya bir dava daha açmıştı.

-11 SAATLİK GÖRÜNTÜLERDE NELER VAR?-

11 saat süren görüntülerde, Jennifer Lopez ile annesi arasında utanç verici, çirkin bir karşışıklı tartışma. Lopez’in sadece iç çamaşırlarıyla kendi banyo aynasında iç gıdıklayıcı bir şekilde süzmesi. Lopez’in eski kocası Noa ile açık saçık bir mayo ile yatakta görüntüleri. Lopez’in iç çamaşırsız bir şekilde çok kısa etekli bir elbise ile motorsiklet kullanması ve çiftin balayında çekilmiş özel görüntülerinde olduğu iddia ediliyor.(
Alt 29-Kasım-2009, 19:03   #2 (permalink)
Yeni Üye

saçmalık yaa bu kadını kim nasıl rezil edebilir ki bir seks kasediyle ne yapılabilir zaten oynadığı bazı filmlerde yeterince açık görüntüler bulunuyo hatta bazı videolarında bile...amaç sadece bunların bulunduğu videolar kasetler yayınlayarak prim yapmak olsa da başka bir çok şeyin arasına karıştığında sorun olmayan ve bir seks kasedi izlerken uyandırılan hisleri uyandıran görüntüleri kullanarak jennifer üzerinden prim yapamazlar.bu bizim ülkemizdeki bir sanatçı için olsa durum farklı olabilir ama jennifer için sadece gösterilmesi istenmeyecek bir şey,ama görüldüğünde de çok fazla sorun olmaz.şimdi böyle dediğimde jennifer ı sevmediğim anlaşılmasın,ki aksine,tek bi şarkısını bile bilmesem gidip albümüne 30 lira vermeyi sorun etmem,bir dosyada posterlerini ve resimlerini saklıyorum kaç yıldır ama bu tarz şeylerle onun üzerinden prim yapmaya çalışmak bile akıl karı değil bence...
Alt 29-Kasım-2009, 21:20   #3 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hobaaa!!!

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-Kasım-2009, 21:23   #4 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
S.I.B.L.I.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hobaaa!!!
Emeğe saygı +rep
Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-Kasım-2009, 21:31   #5 (permalink)
Fan Club Moderatörü

neyy

resmide vardı ama buyuk ıhtımalle bır flımınden felandır
Alt 29-Kasım-2009, 21:31   #6 (permalink)
Forum Polisi

caps yoksa, +rep de yok.

Alt 29-Kasım-2009, 21:38   #7 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Bence bu flımınden bı sahne
Alt 29-Kasım-2009, 21:48   #8 (permalink)
Yeni Üye

evet mesela yaz googleda çıkıyo o sahne.yahu bunlar olay değil de seks kasedi mi olaydır madem bunu takmadan millet görsün diye yapıyosun bundan fazlasını yapamazsın ya
Alt 29-Kasım-2009, 22:16   #9 (permalink)
Forum Polisi

arada çok fark var bengisu. biri rol, diğeri gerçek; biri umumi, diğeri hususi; biri +16 (o da maksimum), diğeri +18; biri kitlesel şevk için, diğeri kişisel zevk için. daha ne diyeyim?

Alt 29-Kasım-2009, 22:48   #10 (permalink)
Backstreet's Back!

crawling - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

o film 'para treni' olabilir mi acaba.. vardı buna benzer bişeyler o filmde. güzeldi hatırladığım kadarıyla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil