![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
Britney Spears ve Justin Timberlake, Spears'ın annesi Lynne Spears sayesinde yeniden görüşmeye başladılar. Lynne Spears'ın yakın bir arkadaşı olayı şöyle anlatıyor: "Geçtiğimiz ay Britney hastaneden çıktıktan sonra Justin onu birkaç kez aradı. Justin'in tek isteği Britney'nin bir an önce iyileşmesi. Lynne Spears Justin'i arayıp Britney'yi aramasını söyledi ve Justin de aradı. Britney etrafında sevenleri olunca kendisini daha çabuk toparlıyor." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Bu kadar olaydan sonra nasıl birbirleriyle görüşmeye yüzü tutuyor şu insanların yaa.Tamam yaptığı iyi bir davranış araması Brit'i vs neyse aman banane.Hayat onların hayatı.Brit de acaba konuşunca eski günlerdeki Rezillikle aklına geliyor mudur.Nişanlıyken Justin'i aldatması gibi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Ben ikisini hep çok yakıştırmıştım ta ki Britney kendini mahvedene kadar... Justin çok yakışıklı,Britney çok güzel ama işte kader...Bakarsın Justin Britneyin çocuklarına üvey baba olur bu gidişle Adnan dan da boşanır |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
evet bende katılıyorum justin kesinlikle çok tatlı bi çocuk amam bizi şimdi topa tutarlar ha seçilcim:17: neyse görmemiş olsunlar:muhahaha:adnandan da çıkartcak zaten bi tane gibi geliyo bana ama evlendileri kesin mi onu bilmek isterdim evlendiler diyolar ama ne kadar doğru açıkçası bilen varsa sölesin?:muhahaha: | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Mesyycim bunda topa tutacak bişey yok ki hem nsync diye bir grup da yok yani bir problem de yok... ![]() Ben severim justini hem şekil olarak hem müzik olarak... Bu arada evet Adnan meselesi kesin değil ama öyle deniyor... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |