![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Bundan 3-4 sene önce george michael tarafından 10 milyon dolar karşılığı yatma teklifi aldığı iddaa edilen gizli gay biseküel Justin Timberlake ile oyuncu sevgilisi Jessica Biel arasındaki ilişki paparazziler tarafından görüntülendi. Yeni sevgilisi Jessica Biel’in konser turnesine katılmasını istemediği yönünde dedikodular olsa da Justin Timberlake halinden oldukça memnun görünüyor. İki sevgili Timberlake’in Avrupa turnesi kapsamında Oslo’da bir sürat teknesinde öpüşürken paparazilere yakalandı. Timberlake, İngiliz The Mirror gazetesine yaptığı açıklamada bu turnenin kendisi için çok önemli olduğunu, Biel’in kendisiyle Manchester’da buluştuğunu ancak Paris’e birlikte gitmeleri konusuna sıcak bakmadığını belirtti. Timberlake, “Bu turneyi çok ciddiye alıyorum ve dolayısıyla aşıkları oynamak sözkonusu olamaz. Bu kez işimi her şeyin önüne koyuyorum” dedi. Ünlü şarkıcı, Biel ile aşk yaşadıkları iddialarına karşı çıkıyor ve onun ‘çok özel bir arkadaş’ olduğu konusunda ısrar ediyor. Hayatının aşkının kim olduğu sorulduğunda ise Timberlake, “Onunla henüz tanışmadım” diyor. (kaynak ntvmsnbc.com) (bu çocuk harbiden gerizekalı yuh diyorum yaa.... o bişey değil jessica nasıl bunla beraberki öyykkkk)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
mami neyine helal olsun yaa he helal olsunda jessica mı aptal kızın gözümü kör... bu yaratıkla ne işi var güzelim kızın kusucam durun
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ya bişey dicem eylülcüm ama kızacaksın. dün alpha dog diye bi film izledim. justin de oynuyodu ve bence başarılıydı ![]() gerçi film iğrençti. sürekli küfür uyuşturucu falan. ama sonunda bi infaz sahnesi var orası güzeldi. ama gerçektende güzeldi o sahne, çok beğendim...
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
justini mi infaz ediyolardı eğer öyleyse güzeldir. ama erisine kızdım bileee.... neresi başarılıydı kız sesiyle ettiği küfürlerin olduğu sahneler mi
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 32
|
Takmayın şöyle justine yahu çocuk işinde son derece başarılı ve iyide yapıyor. Para onda ,şöhret onda jessica gibi güzel bir bayanıda kapmış , bundan önce cameron diaz oy oy. Sanırım bu başarısından dolayı biraz kıskanıyorsunuz gibi geliyor bana Oda bir insan sonuçta ehehe
|
| | |
| | #10 (permalink) |
|
başarısından dolayı kıskanmak???? yok abi biz kendimizi anlatamıyoruz derdimizi anlatamıyoruz... neyse sen öyle bil...
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |