![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Hayranlarını da Twitter üzerinden an ve an habersiz bırakmayan Kim Kardashian yayınladığı fotoğraf ile tepki topladı. Kediyi boynundan garip bir şekilde tutan Kim Kardashian’a dünyanın birçok yerinden tepkiler gelince Resmi Blogundan açıklama yapma gereği duydu. İşte açıklaması: Selam millet! Dün tatlı siyah bir kedi ile birlikte fotoğraf çekimindeydim. Twit’lediğim fotoğrafta kediyi tutuşumla ilgili çok fazla negatif yorum aldım. Ama sizi temin ederim ki, kedinin sahibi ve veterinerin sette gösterdiği şekilde tutuyordum. Kedi asla zarar görmedi ve hala sağlıklı. Hayvanları çok seviyorum ve onlara zarar verecek birşey asla yapmam!
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Aralık-2008 Bulunduğu yer: ANKARA
|
__________________ BSB şarkılarını burdan dinleyebilirsiniz http://www.facebook.com/pages/Backst...9252363?ref=ts ![]() İ Wanna Have İt All |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| kedi öyle tutulur zaten başka nasıl tutulur ben bilmiyorum orasından canı yanmaz diye biliyorum ben ayrıca can'a saygılar sevgiler, anladın heralde ne demek istediğimi ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yooo abla gayet güzel şimdi yalan söylemenin gereği yok ayrıca haklısın ya ben de erkek olsam benim de kedi olasım gelirdi ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| vay arkadaş ne kediymiş gıcık kaptım ben bu kediye ![]()
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |