![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...icle415484.ece link budur arkadaşlar...açılmayanlar için açıklayayım kiane sormuşlar soyunmak için ne istersiniz diye o da 1 miyon euro demiş...eğer tamamını bana sunan bi insan olursa tamamen soyunabilirim kimse bu parayı geri çeviremez demiş...bu arada yine bilmeyenler için hollyoaksdan Jodie Albertla nişanlanmış....
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
nicky nin soyuncağını bilsem veririm de parayı kian kusura bakmasın yani.. nicky dururlen gidip kian e verir miyim ben o kadar para... hatta dünya üzerinde o kadar çıtır varken. :haha::haha::haha:sansürleyin bu yazıyı :haha::haha::haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| senin şu hesap numaranı en kısa zamanda kafamızdan silsek ya da kayıtlı olan yerlerde.... yoksa senin yüzünden sakata gelicez murat...:haha:
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende diyorum ki en iyisi biz bütün form üyeleri olarak hepimiz gruplara ayrılıp ayrı şehirlerde soyunalım :haha::haha::haha ndan sonra sesimizi türkiye olarak duyurursak belki o zaman bsb türkiye ye gelir eheeheeheheeheehe![]() ![]() ![]() ![]() BU ARADA BU DEDİĞİM ŞAKAYDI TABİKİDE ama bi alternatif yani:blush2::mmmm: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
1500 kişi "Çıplak Dünya" için soyundu! İngiltere'nin Newcastle kenti sakini 1500 kişi, New Yorklu sansasyonel fotoğrafçı Spencer Tunick için soyundu. ''Çıplak Dünya'' adlı çalışması için daha önce Bruges, Barselona, Lizbon, Londra ve New York'da çekim yapan Tunick için, Newcastle kentinde yaklaşık 1500 kişi sokakta çıplak poz verdi. Gönüllü çıplaklardan, gündoğumu sırasında kentin 5 değişik noktasında poz vermelerini isteyen Spencer Tunick, kentteki çekimlerinden çok memnun kaldığını açıkladı. Fotoğrafçının bazı hayranları, Avustralya, Belçika hatta Peru gibi ülkelerden çıplak poz vermek için başvurdu. Sanatçının 2003'te Barselona'da yaptığı çekimlerde 7 bin İspanyol çıplak poz vermişti. New York tren garında da önceki yıl 450 gönüllü kadının çıplak fotoğraflarını çeken Tunick, ''Çıplak Dünya'' adlı çalışması için 35 binden fazla çıplak insanı karelerinde toplamayı planlıyor ne parasıııı millet taa nerelerden geliyo ?
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
bırakalım bu sanat ayaklarını çıplakta olsa sanat güzel olur... soyunmaması gerekenleri soyarsan o zaman uyanık kabus durumu olur... en iyisi hiç bulaşmayın arkadaşlar. kian soyunsun illa para veren çıkar o açıklamadan soonra eğer bu da soyunursa internete illa düşer görmek isteyende görür... ama tabi oyum hala ikiz çocuk babası nicky den yana --al lem sana 1 milyon euro soyun hadi nicky :17::45::redface::wub::blush2:"sanat hiç bu kadar iyimser olmamıştı." (koç un reklamını yaptım arayın bana para yollasın).
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |