Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Müzik Dünyasından Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-Ağustos-2008, 20:41   #1 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

Standart Lee Ryan’ın karmaşık dünyası

Gelmiş geçmiş en başarılı boyband’lerden birinin üyesi. Girlband harikası Atomic Kitten’dan Liz ile nişanlı kaldıktan sonra bir hayranına kendini kaptırdı ve baba oldu. Bir taksiciyi dövdüğü iddiasıyla mahkemeye çıktı. Evlilik dedikoduları, ikinci solo albüm haberi, Blue’nun birleşme ihtimali... Lee Ryan yine gündemde!

devamı dream dergide...baba ne zaman oldu yaa..

sevval isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Ağustos-2008, 20:46   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
Downpour Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inanmıyorum bunu lee hayranları duymasn,kafayı yerler,demek hayranına takılmış ha :w00t:
vay be gerçekten de hiçbişey imkansız değilmiş...
ya bu çocuk kafadan çatlak,ben bişe demiyorum,blue'yi dağıttı-hayatını mahvetti..
aşığım ben bu gruba(bsbkadar olmasada)
lee ryan da içilerinde en sevdiğim

dremdeki 2 yıl önce röportajında dediğin gibi grubun onun yüzünden dapıldığını antonynin birleşme çağrısını reddettiğini sölemişti:confused5:

#bushra& isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Ağustos-2008, 21:34   #3 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

WorldInMyEyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yinemi bunlar yaa.Aman deyim ben size sakın birleşmesin Blue falan..eskisi gibi tüm kanllarda görmek istemiyorum yüzlerini..hele o aptal şarkılarla.Bitek cover şarkıları fena değil o da zaten cover olduğu için.
orta okuldaki bütün kızlar arasında bir zamanlar modaydı bunlar.En çok da Lee'yi severlerdi. Ayy kabus gibiydi. millet parayla falan posterlerini satıyodu birbirlerine Blue nerdeee..Bsb nerde!

WorldInMyEyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-Ağustos-2008, 21:38   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

bsbye laf etmeleri kötü tabi ama yine de bir araya gelmeleri çok iyi olur ben eviyom blueyu hemde çok herkes birbirine laf ediyo o zaman kimseyi sevmicez
mükemmelde şarkıları var ve harikalar

#bushra& isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Aralık-2008, 22:39   #5 (permalink)
Yeni Üye

Cihan Elden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

walla öle mişş?? keske birlesse ama bilmiyorum benım duyduguma göre kawga da olmus grup içinde?? ama duyduggum kadarı ile yanıltmak gibi olmasınn? ama keske birlesse??
Cihan Elden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Aralık-2008, 23:19   #6 (permalink)
BSB Türkiye Haber Editörü

Ben çok sıkı bir blue fanıydım..En çok da Duncan'ı severdim..Hiç unutmam 2 nisan 2005te Türkiye Konserleri olucaktı İstanbul Arena'da,ne çok sevinmiştim..Tam biletler satışa çıktı,almaya gidicez,Lee'nin ses telleri mi yırtıldı ne oldu iptal edildi konser ve bir daha da gelmeyi düşünmediler.Benim için bittiler..Sonra hepsi birden solo albüm peşine düştüler,her biri bir tarafa savruldu fln..Uçup gitti blue..Kesinlikle BSB ile boy ölçüşemezler!Yakınından bile geçemezler!Ben o blue dvdlerimi cdlerimi alıp,onları hayran hayran takip ederken harcadığım zamana yanıyorum..Keşke BSB'yi daha önceden tanıyabilseymişim ona üzlüyorum..
Aman,sakın birleşmesinler..Ki Duncan ve Lee'nin de niyeti yok birleşmeye,parasız pulsuz kalmışlardır anca,o yüzden toparlarlar grubu başka bir nedenden değil yani..(Çıktıkları ilk günden son güne onları destekleyen ve arkalarında olan bir fana söylettirdikleri ve düşündürdükleri şeye bakar mısınız?

" İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON "

nicklover(: isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-Aralık-2008, 08:38   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anam ben daha yeni görüyom bu haberi yahu çüüş mü desem yuh mu desem oha mı desem karıştı yane:S: blue yu severim şarkılarını dinlerim ama bsb ye laf mı etmişler çok kötü ya ummazdım açıkçası ama olabilir ingiliz bi grup ne de olsa hmy:

ama şunu bilmiyodum lee de mi baba oldu hemde bi hayrandan nişanlı biliyodum demekki ayrılmış yuh be neler olmuş walla onu bunu bilmem bsb bir numara varmı bizimkiler gibi örnek olan yahu:cry3:canlarım ya:love:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-Aralık-2008, 22:59   #8 (permalink)
Aktif Üye

ya aslında blue fena grup deil müzikal açıdan .. ama hiç bir karakterist özellikleri yok odun gibiler kliplerinde ve sahnelerinde .. bunun nedeni bence tiplerine güveniyolar ama yazık derim başka bişi demem .. bsb yle kıyaslanması kendilerinide üzmesi lazım onlar kadar asla başarılı olamazlar çünkü belli bi karakterist özellikleri yok anca liseli gençleri tipleri sayesinde kendilerine aşık ederler o kadar bu grubun ayrılmasındaki en büyük özellikde lee idi bildiğim kadarıyla bence duncana karşı bi kıskançlık vardı gibi çünkü lee de öyle bi tip seziyorum ama duncan kesinlikle çok iyimser fly by ve all rise parçaları hitlerim arasındadır fakat abartılcak bi grup deildir

[SIGPIC][/SIGPIC]
roeray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Aralık-2008, 14:59   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

Şarkıları güzel olabilir,hatta bende zamanında çok severdim ama bsb gibi bağlı değiller birbirlerine! bi ayrıldılar tamam,,adları bile kalmadı..bi nick'ime bakın solo albüm yaptı ama tutuldu,,lee'ye kıyaslayamıyorum bile..yazık ettiler kendilerine.Türkiyeye gelecekleri zamanı hatırlıyorum hatta bende çıldırmıştım negüzel olur filan die.Lee nin ses sorunu çıktı( bana göre bahane).çok uzun yazmıcam lafın kısası bsb nin yanına bile yaklaşamazlar!

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Aralık-2008, 15:56   #10 (permalink)
Banned

açık konuşmak gerekirse ben yabancı müzik pek dinlemezken onların bi şarkısıyla başlamıştım dinlemeye ama sonra bsb yi keşfedince pabuçları dama tabi
şimdi mantıklı olarak bakarsak eğer kaliteli olsalardı dağılmazlardı dim dik ayakta kalabilirlerdi...
Bak bizimkilere Kevin gitti de ne oldu çıktı mı hayatımızdan ya da onlar sırtlarını döndü mü... Kalite konuşuo çünkü... Bizimkilerin de kendi solo albümleri var ama sapasağlam ayaktalar kendim şöhret olim sevdası yok ki hiçbirinin... Fazla söze gerek yok bu kadarı yeterli bence.
shade_bsb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil