![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Mart-2008 Bulunduğu yer: kocaeli Yaş: 23
|
Gelmiş geçmiş en başarılı boyband’lerden birinin üyesi. Girlband harikası Atomic Kitten’dan Liz ile nişanlı kaldıktan sonra bir hayranına kendini kaptırdı ve baba oldu. Bir taksiciyi dövdüğü iddiasıyla mahkemeye çıktı. Evlilik dedikoduları, ikinci solo albüm haberi, Blue’nun birleşme ihtimali... Lee Ryan yine gündemde! devamı dream dergide...baba ne zaman oldu yaa..
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
lee ryan da içilerinde en sevdiğim dremdeki 2 yıl önce röportajında dediğin gibi grubun onun yüzünden dapıldığını antonynin birleşme çağrısını reddettiğini sölemişti:confused5:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
yinemi bunlar yaa.Aman deyim ben size sakın birleşmesin Blue falan..eskisi gibi tüm kanllarda görmek istemiyorum yüzlerini..hele o aptal şarkılarla.Bitek cover şarkıları fena değil o da zaten cover olduğu için. orta okuldaki bütün kızlar arasında bir zamanlar modaydı bunlar.En çok da Lee'yi severlerdi. Ayy kabus gibiydi. millet parayla falan posterlerini satıyodu birbirlerine Blue nerdeee..Bsb nerde!
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
bsbye laf etmeleri kötü tabi ama yine de bir araya gelmeleri çok iyi olur ben eviyom blueyu hemde çok herkes birbirine laf ediyo o zaman kimseyi sevmicez mükemmelde şarkıları var ve harikalar
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Ben çok sıkı bir blue fanıydım..En çok da Duncan'ı severdim..Hiç unutmam 2 nisan 2005te Türkiye Konserleri olucaktı İstanbul Arena'da,ne çok sevinmiştim..Tam biletler satışa çıktı,almaya gidicez,Lee'nin ses telleri mi yırtıldı ne oldu iptal edildi konser ve bir daha da gelmeyi düşünmediler.Benim için bittiler..Sonra hepsi birden solo albüm peşine düştüler,her biri bir tarafa savruldu fln..Uçup gitti blue..Kesinlikle BSB ile boy ölçüşemezler!Yakınından bile geçemezler!Ben o blue dvdlerimi cdlerimi alıp,onları hayran hayran takip ederken harcadığım zamana yanıyorum..Keşke BSB'yi daha önceden tanıyabilseymişim ona üzlüyorum.. Aman,sakın birleşmesinler..Ki Duncan ve Lee'nin de niyeti yok birleşmeye,parasız pulsuz kalmışlardır anca,o yüzden toparlarlar grubu başka bir nedenden değil yani..(Çıktıkları ilk günden son güne onları destekleyen ve arkalarında olan bir fana söylettirdikleri ve düşündürdükleri şeye bakar mısınız?
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| anam ben daha yeni görüyom bu haberi yahu çüüş mü desem yuh mu desem oha mı desem karıştı yane:S: blue yu severim şarkılarını dinlerim ama bsb ye laf mı etmişler çok kötü ya ummazdım açıkçası ama olabilir ingiliz bi grup ne de olsa hmy:ama şunu bilmiyodum lee de mi baba oldu hemde bi hayrandan nişanlı biliyodum demekki ayrılmış yuh be neler olmuş walla onu bunu bilmem bsb bir numara varmı bizimkiler gibi örnek olan yahu:cry3:canlarım ya:love: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
ya aslında blue fena grup deil müzikal açıdan .. ama hiç bir karakterist özellikleri yok odun gibiler kliplerinde ve sahnelerinde .. bunun nedeni bence tiplerine güveniyolar ama yazık derim başka bişi demem .. bsb yle kıyaslanması kendilerinide üzmesi lazım onlar kadar asla başarılı olamazlar çünkü belli bi karakterist özellikleri yok anca liseli gençleri tipleri sayesinde kendilerine aşık ederler o kadar bu grubun ayrılmasındaki en büyük özellikde lee idi bildiğim kadarıyla bence duncana karşı bi kıskançlık vardı gibi çünkü lee de öyle bi tip seziyorum ama duncan kesinlikle çok iyimser fly by ve all rise parçaları hitlerim arasındadır fakat abartılcak bi grup deildir
__________________ Müzik ve Yasadışı !!! [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Şarkıları güzel olabilir,hatta bende zamanında çok severdim ama bsb gibi bağlı değiller birbirlerine! bi ayrıldılar tamam,,adları bile kalmadı..bi nick'ime bakın solo albüm yaptı ama tutuldu,,lee'ye kıyaslayamıyorum bile..yazık ettiler kendilerine.Türkiyeye gelecekleri zamanı hatırlıyorum hatta bende çıldırmıştım negüzel olur filan die.Lee nin ses sorunu çıktı( bana göre bahane).çok uzun yazmıcam lafın kısası bsb nin yanına bile yaklaşamazlar! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| açık konuşmak gerekirse ben yabancı müzik pek dinlemezken onların bi şarkısıyla başlamıştım dinlemeye ama sonra bsb yi keşfedince pabuçları dama tabi ![]() şimdi mantıklı olarak bakarsak eğer kaliteli olsalardı dağılmazlardı dim dik ayakta kalabilirlerdi... Bak bizimkilere Kevin gitti de ne oldu çıktı mı hayatımızdan ya da onlar sırtlarını döndü mü... Kalite konuşuo çünkü... Bizimkilerin de kendi solo albümleri var ama sapasağlam ayaktalar kendim şöhret olim sevdası yok ki hiçbirinin... Fazla söze gerek yok bu kadarı yeterli bence. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |