![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Linkin Park solisti Chester Bennington Avustralya'daki konserleri sırasında sahnede kolunu kırdı. Hafta boyunca Avustralya'da konser veren Linkin Park'ın solisti Chester Bennington, henüz 4 şarkı söylemişken sahnede düştü ve kolunu kırdı. Bennington çektiği acıya rağmen konsere devam etti. Gitarist Mike Shinoba resmi internet sitelerinde yazdığı mesajda: "Evet, Chester Melbourne konserinde kolunu kırdı. 4 şarkıda kolunun kırılmasına rağmen, konsere devam ettik. Herkese "geçmiş olsun" mesajları için teşekkür ederiz. Ertelenen herhangi bir konserimiz yok, kimse merak etmesin." diyerek hayranlarını biraz da olsa rahatlattı. saygım bir kat daha arttı lp'ye |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya çok üzüldüm yaw geçmiş olsun chester' a kırık bi kolla konser vermek süper gerçekten bende parmağım kırıldığında 2 gün çekmiştim o acıyı hastanede kırıldığını anladım kırığın ne olduğunu o acıyla nasıl durulur bilirim geçmiş olsun tekrardan |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |