![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Madonna’nın ekibi, ucuz otellerde kalmaktan ve ucuz havayolları şirketleriyle uçmaktan bezmiş olduklarını bildirdi. Ünlü yıldızın ekibi geceliği 50 Euro olan Fransa’daki Campanile Otelinde kalırken Madonna ve ailesi geceliği 11000 Euro olan Chateau’da kaldı. Aynı zamanda Madonna kendi özel jetiyle seyahat ederken ekibi Nice’e ucuz bir hava yolu olan Easyjet ile uçtu. Daily Mirror’a göre herkes çıldırmış durumda ve bazıları daha turne bitmeden ayrılmak istiyor. Son derece sıkı çalışma koşulların rağmen ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüklerini düşünüyorlar. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
aah ah..yaşlılık insana neler yaptırıyo bak işte ![]() puhahaa hiç gülceğim yoktu hea
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
|
Bu habere inanmıyorum ben 1. Bu haber tarzında confessions tour zamanında da çıkımıştı.:hıhh: 2.Bu turne yaklaşık 5 ay kadar süren bir turne:victory: 3.Bahsettiğiniz sanatçı dünya icon'u MADONNA.:biggrin: 4.Organizasyon live nation tarafından yapılıyor.:victory: 5.Böyle büyük bir organizasyon yapılırkenn en başta danşçılar tüm ekip dahil nerede kalacak nerede yiyip nerede içecek hepsi birlikte anlaşma yapılıyor.. 6.Eğerki öyle birşey varsa:ulaaaaaaaaaaaaaaaaa:ulaaaaaaaaaaaaaaaaa(inan mıyorum yok) hadi bırakıp gitsinler sıkıyorsa madonna bir dava açtımı tazminatla hepsinden turneden kazanacağı paranın hepsini çıkarırrr... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |