![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| ![]() ![]() Belki önümüzdeki haftalarda 50 yaşına basacağından, belki de hakkında çıkan ‘boşanıyor’ haberlerinin verdiği yorgunluktan... Hangisi bilinmez ama Madonna’yı hiç böyle görmemiştik! Geçtiğimiz akşam 12 yaşındaki kızı Lourdes Maria Ciccone Leon ile bir yemek çıkışı görüntülenen Madonna'nın yüzü oldukça bakımsız görünüyordu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| madonna zaten çok çirkin diyorum kimse inanmıyo bana tmm tv de çok güzel kliplerde falan bende beğeniyorum ama gerçek hali iğrenç ötesi )zaten ön 2 dişinin arasından da e5 karayolu geçiyo:haha: ama bazı şarkılarını dinlerim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
madonna gerçekten çirkin bir kadın ama yaa. kimse alınmasın... geçen kızını da çıkarmışlar annesi gibi fıstık oldu falan diye... yaa zevkler renkler ayrıdır tamam daa.. ne bileyim çok çirkinler beee ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| kızı zaten direk annesi yani bi kız anneye bu kadarmı benzerr
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 17-Haziran-2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
madonna çirkin diyorsunuz çok da haklısınız arkadaşlar ama ünlülerin çoğuna bakarsanız makyajsız hali iğrenç ötesidir örneğin jennifer lopez,britney spears gibi hepsini makyaj güzel gösteriyor haksızmıyım
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |