![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Ünlüler, üstelik hem paraları hem de akıl hocaları var etraflarında. Ama kimi zaman boya küpüne dönmekten ya da kendilerine hiç gitmeyen şekillere bürünmekten kurtulamıyorlar. Style sitesi ünlülerin iyi ve kötü makyajlı hallerini karşılaştırıyor. Resimlerde İyi Makyaj solda, Kötü Makyaj sağdaki karede yer alıyor. BEYONCE ![]() DREW BARRYMORE ![]() AMY WINEHOUSE ![]() CHRISTINA AGUILERA ![]() FERGIE ![]() JENNIFER LOPEZ ![]() JESSICA SIMPSON ![]() TERI HATCHER ![]() LIV TYLER ![]() BROOKE HOGAN ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
DREW BARRYMORE ıyy ne kıss bu :6: makyajın gücü desek daha güzel olur :6: nasıl o hale getidiler o kadını şaştım yaa :6:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
rezil ettiği doğru da, vezir ettiği konusunda bişey diyemicem jopoooo.. anladın sen anladın
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| walla ne diyim güzel makyaj yapan biri olaraktan gerçekten kötü halleri kötü yani:P iğrenç durmuşlar helede beyonce j-lo ve christiana nın hallerini hiç bukadar ummazdım |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| burdan şu sonucu çıkardım ben.. demekki kıpkırmızı bi ruju dudakları daha büyük göstercek şekilde sürmemek gerekiyo.. çünkü hakkaten kötü durmuş.. valla makyajın gücüne bak bee :w00t:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
LIV TYLER a nolmuş ya.. o kadının güzelliğine hayrandım benn.. tanıyamadım nerdeyse. ne olmuş öyle öğğğyykk...kuscamm
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |