![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
McFly'ın yeni albumu kısa bir süre sonra raflardaki yerini alcak.Geçen sene çıkardıkları Best of albumle hayranlarını sevindiren McFly grubu,yeni albumleri Radioactive ile muhteşem bir dönüş yapacaklarını ifade ettiler.Greatest hits albumunde de yer alan The heart never lies parçasını yeni albumleri Radioactive albumunede koydular.bu albumden çıkan ilk single one for the radio.bu video Toronto'da çekildi.one for the radio klibinin başında da Back to the future filminden küçük bir alıntı var.Mcfly nede olsa.Adı da ordan.http://ktunnel.com/index.php/1010110...a88cfe1b316164 1-Everybody knows 2. One For The Radio 3. Choke On The Sunshine 4. Lies 5. Fairytale Nightmare 6. New Connection 7. Don't Want Your History 8. Worn Out Smiles 9. The Heart Never Lies 10. Do You Now? 11. This Is A Threat, Not A Promise 12. Lust In A Lonely City Album henüz çıkmadığı için albumler bölümüne özellikle yazmadım..haberler bölümü daha uygun olduğundan buraya konu açtım.Video da attım.one for the radio |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |