![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Michael Jackson Chris Brown ve Justin Timberlake'e övgüler yağdırdı. Geçtiğimiz hafta 50. yaş gününü kutlayan 'Pop'un Kralı' Michael Jackson "Chris Brown ve Justin Timberlake gibi bazı genç sanatçıları gerçekten de çok yetenekli buluyorum. Her ikisinin de yaptığı işleri hayranlıkla takip ediyorum." diyor. Chris Brown verdiği bir röportajda zaten bu işe Michael Jackson dinleyerek başladığını söylüyor: "Müziği ve dansı ben her zaman etkilemiştir. Michael Jackson için ilham perim diyebilirim. Onun sayesinde üretiyorum." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| surat??? surat adına bişi mi kalmışki adamda ama bazı şarkıları çok hoş hakkını yemiim şimdi adamın ![]() yinede bu kadar estetik yapmasını mantıklı bulmuyorum
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
tamam surat yk da adam işini ii yapıodu ondan ii ypanda yktu döneminde bi kere adam dans ve şarkı söylemek için yaratılmş resmen ayakalrı ve kolları neydi yha sese bbişii diemezsin ztn.
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
micheal jackson ın geri dönüşü için dünyanın en iyi prodüktörleri ayağına kadar gidio bilmem biliomusun kendine ait bi tarzı olan kimseler hiçbizaman unutlmzlar aksine efsane olurlar eskimezler yni justin ne-yo chris brown ın mike özentileri olduunu herkes bilir şarkı söylyiş tarzları ve dans edişleri nrdeyse aynı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |