![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
| ![]() Listenin en üstündeki Tarkan kendisine gelen öneriyi geri çevirdi... Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek grup hemen hemen kesinleşti. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma' sağlandığını açıkladı. TRT, Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmesi için 5 grup ya da sanatçı tespit etti. Bunların arasında "mega star" Tarkan da bulunuyordu. TRT'nin yaptığı 5'li listede birinci sırada olan Tarkan, bu öneriyi kabul etmedi. Tarkan'ın devre dışı kalmasının ardından TRT, sıralamada yer alan diğer sanatçı ve gruplarla görüşmeye başladı. Bu görüşmeler, büyük ölçüde tamamlandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma sağlandığını' belirterek, kısa süre içinde imzaların atılabileceğini söyledi. Şahin, Mor ve Ötesi'nin seslendireceği parçanın Türkçe olacağını vurguladı. Şarkının hangi dilde olacağına karar vermedik Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta düzenlenecek 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil etmek için TRT ile prensipte anlaşan Mor ve Ötesi'nden açıklama var. 10 Aralık Pazartesi günü çeşitli yayın organlarında mor ve ötesi’ nin Eurovision 2008’ de Türkiye’yi temsil edeceği ve yarışmaya Türkçe bir şarkıyla katılacağı ile ilgili haberler yer almıştır. Bu haberlerde, TRT Genel Müdürü Sn. İbrahim Şahin’ in açıklamalarından yola çıkılarak TRT’ nin grup ile prensip anlaşmasına varmasının ötesinde, yarışmada yer alacak şarkının Türkçe olacağına dair ibareler bulunmaktadır. Mor ve Ötesi’ nin, TRT ile Eurovision 2008’ e katılma konusunda prensip anlaşmasına vardığı doğrudur; kesin bir anlaşma içinse görüşmelerin sürmekte olduğu ve konu ile ilgili bu hafta içerisinde bir açıklama yapılacağı geçtiğimiz hafta TRT ve "Mor ve Ötesi" tarafından duyurulmuş ve bu şekilde basında yer almıştır. Fakat, Mor ve Ötesi’nin yarışmaya katılacağı şarkının hangi dilde olacağı, grup ve TRT arasında yapılan görüşmelerde de karşılıklı olarak vurgulandığı gibi, tamamıyla grubun iradesindedir ve bu konuda henüz grup tarafından verilmiş bir karar veya yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Mor ve Ötesi fena diel Sibel Tüzün den rimi ley den filan iyi olur heralde. Ama daha sağlam gruplarımız varken. Neyse düşünüyorumda Manga sanırım avrupanın istediğini verebilir. Ya da pentagram. Akılalmaz soolar bass lar ve vokal. Ne bilim Artık zati pek önem verilen bir konu değil ama olsun İsmimizin geçtiği her yarışma önemlidir.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
önemsiz şeylere en çok önem verilen ülke heralde bizimkidir ve bunu da şu eurovision denen iğrenç ötesi organizasyona verdiğimiz önemle kanıtlar haldeyiz..nedir abicim bu böyle yaa? ingiltere'de veya ne biliim italya'da yoldan geçen birine sorun acaba eurovision'un ne olduğunu bilir mi? ama bizde sanki grammy ödülleriymiş gibi abartılmakta..hele ki şu gönderdiğimiz adaylar yok mu, ülkenin en önemli yıldızları tek tek gidiyor, sanki karşılarında rakip olarak diğer ülkelerin en büyük starları varmışcasına..alın işte mor ve ötesi, 2005 yılının en çok satan grubu, ve şu anda türkiye'de popüler rock gruplarının tartışmasız en iyisi; bir diğeri kenan doğulu, geçtiğimiz senenin ve daha bir çok sene boyunca en önemli starlarımızdan, sertab, athena..şimdi biriniz bana, az çok yabancı müzik dinleyen birileri olarak, bu salak yarışmaya katılmadan önce tanıdığınız herhangi yabancı bir sanatçı/grup söyleyebilir misiniz? (cevabı bilinen sorular)..birkaç şarkısı dışında pek dinlemesem de saygı duyduğum mor ve ötesi'ne de yazık olmuş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Şimdi eurovision dan meşhur olmuş ve senin bildiğin isim var tabi kide. ama dediğim gibi eskiden önemliydi. Lordi patlama yaptı Şu yunan number 1 da patladı. Sertap da bu sayede kitle edindi. En azından az bile olsa önemi var hala. (eklim Mor ve Ötesi bile küçük mekanlarda çalmak zorunda çünkü sektör bizde böle. Manga hala bar clup lerde sahne alıyor. Bu yarışma onaların ulaşabileceği şu ande en iyi seviyelerden biri es geçmeyelim ![]() Ha eklim bu yarışmanın bir hiç değeri taşıdığı konusunda senlen hem fikir olsam da ABBA Celine Dion Tatu Şimdilik benim aklıma gelenler.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
celine dion eurovision'a katıldıktan sonra ünlü olan bi isim, ben katılmadan tanıdığınız var mı demek istemiştim, tatu zaten 'biz sırf eğlence olsun diye katılıyoruz' demişti..abba konusunda bi fikrim yok, çok küçüktüm o zamanlar, belki de vitamin formatındaydım, bilemiyorum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Mor ve ötesi bence çok iyi bir tercih değil.Bana göre mükemmeller Türkiye'nin en iyi müzik yapan rock gruplarında birisi ama eurovisionluk değil.Sibel tüzün zaten tartışmasız berbat o da girmemeliydi,,,yanlış tercih.Bence Türkiye'den maNga uygundu gerçekten tüm dünyayı sallayabilecek nitelikteydi.Ya da TNK uygun olurdu diye düşünüyorum.Şebo zaten tartışmasız 1.olurdu keşke o kabul etseydi.Ondaki ses kimde var ki.
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
| Şarkı Şubat ayının ortalarında kamuoyuna duyurulacak Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta düzenlenecek olan 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Mor ve Ötesi,şarkının Şubat ayının ortalarında kamuoyuna duyurulacağını açıkladı. Grup Resmi Websitelerinde şöyle bir habere yer verdi: Grup bugünlerde Eurovision 2008 şarkısının ortaya çıkması için yoğun şekilde stüdyo çalışmalarını sürdürüyor. Şarkı şubat ayı ortalarında belli olup kamuoyuna duyurulacak. Yılın ilk konseri için hafta sonu İzmir' de olacak mor ve ötesi, tüm dinleyicilerinin yeni yılını kutlar, mutluluklar diler. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |