![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
walla genel olarak onlara ne olduğu konusunda elimizi ulaşan bi haber yok henüz :haha: sadece son bulduğum haberi yazıyorum o da pek haber sayılmaz ya neyse işte joey ve ailesi bi gala gecesinde :17: bu arada çok yazık oldu bunlara castin bunları sattıktan sonra :haha:
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
e grup insanlardan oluşmayınca bir yere kadar gidebiliyor.... grup içerisinde : 1 adet fil 1 adet gay 1 adet orman adamı 1 adet kız (castin oluyo o) 1 adet te neyse ona pek bir şey söylemek istemiyorum... bsb ye şarkı yazmış adam ..... insanoğlu dayanamıyor tabi napsın böğüren, miyavlayan tip çekilmiyor....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yapmayın arkadaşlar ya, onlar da nadir de olsa güzel şarkılara imza atmışlardı vaktiyle..tabi ki birbirlerinin en büyük rakipleriydiler ama sonuçta onlar da max martin'le çalıştılar, ekürilerdi anlayacağınız..this i promise you vardı bi kere, grup hakkındaki fikirlerimi tekrar gözden geçirmeme sebep olmuştu..bir de gone diye bir şarkıları vardı sevdiğim, diğerleri önemsiz, ama yine de görmezden gelinecek bir grup değillerdi.. gelinemezdi de zaten çünkü gurur duyduğumuz pek çok rekoru altüst ettiler zamanında..sonuçta belirli bir süreliğine patlama yapıp kullanma süreleri dolduğunda ortadan kaybolan diğer boybandlerden biriydiler sadece.. merak etmeyin arkadaşlar, nsync ajanı falan diilim, az çok tanımışsınızdır beni..sadece önyargılarınızdan kurtulun diyorum..çünkü hep bu önyargılar yüzündendir backstreet boys'un eski popülaritesini yakalayamaması, boyband olmaktan öte gidemeyeceklerini düşünenlerin önyargıları yüzünden..onun için, en azından siz yapmayın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
sen nsync ajanısın.... itiraf et şimdi dayı yaaa böyle yapma..... :w00t:şaka bir yanada bende sadece gone ı seviyordum... bana başka şeyler hatırlatıyordu.... ama işte nsuck sonuçta napsam sevemiyorum sevgi körelmesi var içimde:w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
girl you should be my girlfriend... işte benim şarkım budur.. nelly'siz hali daha güzel.. ben severdim açıkçası bi kaç şarkı bayağı güzel.. hele ki it's gonna be me capital radyoda yanlış hatırlamıyorsam 8 hafta 1 numarada kalmıştı.. bence haketmişti zaten
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| usta süpersin ya mükemmel bi şarkı ![]() nysnc yi fazla tanımıyorum bi kaç şarkısını dinlemişliğim var ama gone a hastayım...grup üyelerinden de bi justini tanıyom ve çook seviyorum... süper dans ediyor ve şarkıları da güzel ama en çok sesini beğeniyorum sesini inceltmek tek o çocuğa yakışıyor...bi de benim için tuhaf bir önemi var ondan çok seviyorum yani hepsini bilmesem de çoğu şarkısını severim...what goes around,my love,cry me a river çok güzel...bu arada cemal ustam süper açıklamışın yav |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |