![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
Justin Timberlake ve eski üyesi olduğu grubu 'N Sync, Lance Bass'a göre yeniden bir araya gelebilir. Bass In Touch dergisine verdiği röportajda "Justin Timberlake ile hala kardeş gibiyiz. Yeniden bir araya gelme olasılığımız çok yüksek. Şu an kafamızda çok plan var. Hatta önümüzdeki yıl birlikte yeni bir albüm bile yapmayı düşünüyoruz. Ama ben eğer bir albüm yapacaksam bunu 'N Sync ile yapmayı tercih ederim." 'N Sync üç stüdyo albümü ve bir toplama albüm yayımladıktan sonra 2003 yılında dağılmış ve Justin Timberlake de solo kariyerine başlamıştı. Linkde veriyim himen yaw:dirol: http://www.mtv.com.tr/newsID.aspx?NewsId=4131
__________________ Müzik ve Yasadışı !!! [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
senn bu soru sora başlıklarına baayılıom vala ![]() Evet öyle birşey varmış. Lance Dancing with the stars da yarışırkene öyle bişi demişti. Hatta geçen gün bunu burda chatte de tartışmıştık dayı falan vardı Buyursunlar bir araya gelsinler ama ben pek sanmıyorum.. Justin komple kendini yeniledi zaten diğerlerinin de buna ayak uydurabileceğini sanmıyorum... Bu yaklaşık 2 ay önceki haber bu Mtv Türkiye kaç ay sonradan takip edio yaaw
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
haha çok meraklıyım napem soru işareti olmadan olmiyii ![]() nese ya bakalım birleşirlerse piyasa dahada deişik şekle girer sanırım
__________________ Müzik ve Yasadışı !!! [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ya şimdi bişey derdimde neyse banlanmak istemiyorum :d sadece güleyim o zaman ben bu habere :nanik: :haha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
iyi yaa nsync de gelsin britney zaten buralarda spice girls de tekrardan birleşsin will smith de gelirse iyi olur j-lo da eksik kalmasın 90'ların sonunu tekrardan yaşıyalım ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
:haha::haha:aman ya dönsünlerde gülelim biraz :haha::haha: aynen :haha: | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bence nsync dönerse bsb'yi tv de daha çok görürüz ben buna inanıyorum bu benim umrumda mı değil bsb tv'ye çıksa ne olur çıkmasa ne olur benim için değişen bi şey olmaz
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |