![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Paris Hilton ya hamile, ya da kendisini hamile göstermek için çabalıyor. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Benji Madden ile Eva Longoria’s Beso restoranında görüntülenen Paris Hilton, üzerindeki yeşil elbiseyle ‘hamile mi?’ sorusunu akıllara getirdi hemen. Paris Hilton önceki röportajlarının birinde anne olmak istediğini ve önümüzdeki sene bir çocuk doğurmak istediğini belirtmişti. Zaten ünlü sosyetenin basın sözcüsü de ‘hamile’ haberlerinin hepsini yalanladı ve böyle bir şey olmadığını açıkladı. alıntıdır... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| öf ya bi edebinle skandal yapmadan dur yani kesin show yapıyodur bence ama anne paris'i de düşünemiyorum doğrusu komik ötesi yani :haha: o çocuk mahvolur ya aman tanrım hmy:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bu madden kardeşler nasıl birşeydir yaa... amerikanın en sosyete iki hatununu aldılar çocuk peydahlıyorlar... valla pes... onların daha kısa donlu hallerini biliyorum ben lifestyle of the rich and famaous ta ne dediler şimdi ne yapıyorlar.. bu kadar tezat yani... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
madden kardeşler sapıttı yhaa biri nichole yle biri paris le nil e katılıorm çok değişti bunlar şan şöhret bunları da değiştirdiyse gerisini düşünemiyorum..lifestyle of rich and famous oldu bunlar resmen..
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ya bu kadına mı laf söyleyelim benjiye mi söyleyeyim bilmiyorum. dünyaya gelen en gereksiz insanlardan biridir heralde paris hilton. yada dur gereklilik durumu vardı bir ara ortaya çıkmıştı hatta herkes mutlu olmuştu.:muhahaha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |