![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Paris Hilton'dan Yeni Albüm İlk solo albümü "Paris" ile müzik dünyasına adım atan Paris Hilton, çok yakında yeni albümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. "Yeni albümümde aşktan, arkadaşlıktan ve günlük hayatımda yaşadığım şeylerden bahsedeceğim. Albümün tamamı hızlı şarkılardan oluşmuyor. Hızlı şarkılara olduğu kadar yavaş ve dinlendirici şarkılara da yer vermek istedim; fakat bazıları tam parti havasında." diyor Paris Hilton ve ekliyor: "Kylie Minogue'u çok seviyorum ve ondan ilham alıyorum." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aman ne müjde ne müjde! sevinçten bayılcam birazdan eh: dayı saol ya senin hakkını nası öderiz bilemiyorum :P ben kaçıyorum, beni takip edin, olabildiğince uzağa gidicez :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Alıntı:
![]() bende albüm çıkarcam olmuyor :86:
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |