![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Rihanna, Chris ile başından geçen olaylar hakkında ilk kez konuştu. Chris'den dayak yemiş fotoğrafının görüntülenmesi hakkında: "Bu çok aşağılayıcıydı. Bu hiçkimseye gösteremeyeceğiniz türden bir fotoğraf. Bu fotoğrafın menfaat amacı ile yayınlandığını hissettim. İnsanlar bunu internette bir hayran sitesinde yaptı ve bu benim hayatım. Hayal kırıklığına uğradım. Özellikle bu fotoğrafı internete veren kişilerin iki kadın olduğunu öğrenince. " Genç Kadınlara Olan Mesajı Üzerine: "Benim hikayem insanların görmesi için tüm dünyada yayınlandı ve herkes tüm gelişmeleri adım adım takip etti. Güzel yanı insnalar başıma bu gelenlerden birşeyler öğrendi. Deneyimlerim kadar genç kadınlara bazı tavsiyeler verebilirim çünkü kendimi sesini duyuramayan kadınların sesi gibi hissediyorum. Şimdi bu kadınlara yardımcı olabilirim. " Geçmişte Yaşadıklarının Kendisini Olgunlaştırması Üzerine: "Güçlüyüm, tecrübeliyim ve artık tetikteyim. Kararlarınızın insanları nasıl etkilediğini kestiremiyorsunuz, kendiniz bile bunu bilemiyorsunuz, fanlarınız gibi. " Yeni Albüm Üzerine: "Son sekiz aydır söylemek istediğim herşeyi bu albüme koydum. Yeni albümüm süper korkusuz bir albüm. Tıpkı şu an benim kendimi hisettiğim gibi. Şu an gerçekten iyi bir yerdeyim. "
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |