![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Lady Gaga’nın Beyonce ile birlikte çektiği yeni videosu Telephone yayınlandı. Tarantino’nun da yapımında destek verdiği videoda Lady Gaga ve Beyonce suç işleyen iki kadını canlandırıyor.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| 9 dakikalık seksi düet olay yarattı İlginçgiyim tarzı ve çılgın davranışlarıyla kısa sürede dünyanın en çok konuşulan şarkıcıları arasına girmeyi başaran Lady Gaga, Telephone isimli şarkısına çektiği kliple yine gündeme oturdu. ABD'li şarkıcının Beyonce ile düet yaptığı şarkının klibini geçmişte Madonna, Metallica ve U2 gibi isimlerle çalışan İsveçli yönetmen Jonas Akerlund yönetti. Gaga, 9 dakikayı aşkın süresiyle bir kısa filmi andıran klibin sansürsüz versiyonunda çırılçıplak gözüküyor. Gaga'nın çılgın tarzını yansıtan klipte en ilgi çeken aksesuar ise şarkıcının üzerine onlarca sigara monte edilmiş gözlüğü oldu.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben bu lady gaga'nın yaptığı hiçbirşeye şaşırmıyorum artık ama şarkıyı da klibi de sevdim ben orjinal olmuş
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| şarkı süper ama klip çok kötü olmuş bence. seksi olmak ok de seksiliği iğrençlik tarafından işlemişler. cidden rahatsız edici bi klip erkek için bile. bence.
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| gaga'nın tarzı bu ama ya ben de önceleri yadırgıyodum kadını ama o böyle yani. can çıkar huy çıkmaz demişler, ona da yakışıyo zaten
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| genelde bu kadının tarzı ve klipleri şiddet içeriyo. sexy olmaya çalışırken bu yönü çok göze batıyo ve beni biraz rahatsız ediyo
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |