![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Metamorfoz,değişim anlamına geliomuşta Tarkan da ben pek bi değişiklik göremedim mustafa sandal ın 2000 li yılların başındaki modelinin aynısı neyse bu albüm daha çıkmadan konuşulmaya başlandı albümün tamamının söz-müziği tarkana aitmiş...aşağıda full olarak dinleyebilirsiniz bakalım bsb forumundaki müzikseverlerin onayından geçecek mi??? Tarkan - Metamorfoz 2007 Full tıkla Dinle[Yenitayfa Farkıyla] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| o kadar gereksiz albümler dolaşıyo ki piyasada. biri album çıkarcaksa bu tarkan olmalı. bende eski tarkan ı arıyorum tabiki ama olsun sonuçta tarkan. elbet 1-2 parçası güzeldir
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-Aralık-2007 Yaş: 20
| ben bugün aldım albümü 2 şarkısı dışındaki diğer tüm şarkıları çok beğendimm gayet de güzel geldi bana.biraz justin havası olsa da tarkanın sesi yeter yani mustidir serdardır onlar tarkanla kıyaslanamaz bile... bence şarkıları di,nledikçe beğenirsiniz tarkanın şarkıları öyle değil midir zaten dinledikçe güzelleşir kendisinin de dediği gibi... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben ne kadar da uzak kalmışım herşeye.. daha yeni haberim oldu valla.. tarkan albüm yapmışsa kötü olması çok düşük bi i htimaldir bence.. albümü dinlemek lazım. sonra konuşuruz.. güzeldir ama yaw.. tarkan bu..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bencede güzeldir sonuçta bu tarkan yani türkiyenin en iyi sanatçılarından ve en iyi sahne performansı sergileyen birisi hemde tek başına megastar denmesinde ne densin bu adama ben seviyorum klibi çıksın ortalık yıkılır aynı dududa da olduğu gibi hiç bişey olmasada onun GÖZLERİ YETER![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |