![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Timbaland sevgilisi Monique Idlett ile 19 Haziran’da evleneceğini açıkladı. 7 aylık bir kızları olan Timbaland ve Monique Idlett’ın düğünü 19 Haziran’da Aruba’da gerçekleşecek. Çift, Ekim 2007’de nişanlanmıştı.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
eh ne diyelim şimdiden mutluluklar diliyorum timbaland amcama müstakbel eşiyle. yalnız o düğünde olmak lazımdı ya kimbilir kimler gelecek. o salak castin hariç herkesi görmek isterdim orda. p. diddy filan:w00t::w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
allah allah nedense ben onu orda yemek bıçağıyla öldürmek isterdim de sen biraz merhametli çıktın :w00t: yoksa kardeşime karşı bir ilgin mi var onun dikkatini çekmek için mi yapacaksın bunu:w00t::muhahaha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
hayırlı olsun allah bi yastıkta kocasın :clap::clap::clap:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
bu teddy bear amca çok tatlı ya tanrı mutlu etsin çok şirinler...düğünde olmak isterdim karanlık bi köşede oturup etrafı izlemek yeterli olurdu heralde hayallere daldım walla...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |