![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) Fransız yıldızı Tony Parker albüm çıkardı. ''Çaresiz Ev Kadınları'' dizisinin oyuncularından Eva Longoria ile nişanlanan Tony Parker'ın (24), piyasaya bugün çıkan albümü ''Tony Parker'' adını taşıyor. Fransa'nın en fazla kazanan sporcusu ve en büyük basketbol yıldızı Parker'ın, hip-hop tarzındaki albümünün ilk parçası ''Balance-toi''. Bugüne dek gizli kalmış bu yeteneğini bu albümüyle gösteren San Antonio Spurs takımının yıldızı Parker, bu yaz Fransa'da dünyaevine gireceği Longoria'ya albümünde ''yaşamımın kadının buldum'' sözleriyle atfıfta bulunuyor.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
nil bişey olmaz nba de 1.63 lük adam var oynuyo sende oynasan bişey olmaz.. ama arkadaşlar tony parker ın sesini beğendim açıkçası çıkış şarkısıda güzel...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| doğru aslında dinlemeden pek yorum yapmamak lazım ama ne bilim en iyi olduğun şeyde devam et ya. aklıma hemen ümit davala geldi benim. belkide ondan tepki gösterdim
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |