![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
23 Nisan akşamı NTV’de yayınlanan özel çocuk programında şarkı söyleyen genç kız herkesin merak konusu oldu. Asude Cemre İnci ise hayranlık uyandırdı. 14 yaşında ve hiç müzik eğitimim almamış. 8'inci sınıfta okuyor http://www.habermuzik.com/?i=9897 dinleyin Türkiye'nin ilerdeki Sharon den Adel(within temptation)i olabilir bu kız ona çok benziyor,söylemesi,tavırları ve sesi... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bi bu kzın sesi güzel bi de bu videodaki kızın sesi çok güzel http://otunnel.com/index.php/1010110...b2e887f8216113 inşallah açılır video
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
kızın ses tonu gerçekten çok güzel ve güçlü ama tabiki eğitimsiz olduğu için çok detone olmuş. eğitimi alsa eminim çok başarılı bir soprano olur. edit: şimdi videoyu bir izledimde ilk seferde videoya dikkat etmemiştim. kız çok kendini kasıyor ![]() ama öğrenir...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
vay yaa... operadaki hayaleti izledim az önce şimdi de merak ettim şunu bir izleyeyim dedim... çok güzel okumuş yaa harika bir melodi zaten...vallahi bravo
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |