![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Westlife'ın Ekim ayında çıkacak yeni album kayıtları tamamlandı.Albumdeki şarkılar yeni kayıt olacak.Nicky Byrne bir yazılı açıklama yaparak,fanlarına album kayıtlarının tamamlandığı müjdesini verdi.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu albümde de cover var mı acaba çok merak ediyorum... nerdeyse her albümlerinde şarkıların yarısı cover oluyor da... ama olsun yine de onları dinlemesi güzel
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Şu an için ser verip sır vermiolar.Kimsenin haberi de yok.İngiliz fanları ile konuşuyorum.Dün sordum henüz onlarda bilmiyor.Ama ii bir album yapmak zorundalar çünkü coast to coast albumünde satışlarda Spice girls'ü geçtiler.Spice giirls dönüşü ile bu album büyük önem kazandı.Grupta onların önünde olmak için ii bir album yapacaklarını söylediler.Geçen sene Love album'ü yaptılar.neredeyse 2 sene dinlendiler.ii parçalar yolda emin ol
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |