![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Westlife yeni albumu Back Home ile İrlanda listelerinde 1 no.Pazar günüde İngiltere album listelerinde 1 no olacağı açıklandı.ingiltere'de 5 günde 93 bin sattı.Pazara kadar artar bu rakam.Ayrıca Westlife yeni dvd'si ile irlanda ve ingiltere music Dvd charts'ta da 1 no. 5 günlük satış 17,981 bin.Pazara kadar artar bu rakam.Bu dvd de 5 video ve Back Home albumu photoshoot bulunmaktadır.ayrıca Greatest hits-Unbreakable albumu yine listelerde irlanda'da 16 no, İngiltere'de 64 no.Zirve yine onların WL
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
bencede şarkılar benzer ama yinede severek dinliyorum şahsen
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bu son albümü gerçekten beğendim ilk dinleyişimde 3 şarkıyı beğenmiştim ama şimdi albümün tamamı güzel gelio something right,you must have had a broken heart,its you,catch you my breath bu şarkıların üstünde özenle durulmuş belli...
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 29-Mayıs-2007
| cok komiksin cokkkk ne demek başarılı degil ben bu adamların herseyini bilirim bu zamana kadar yaptıkları en iyi album olmus tabi bence zirve konusuna gelince tamam sizde olsun ya sizde olun niye olamadınız niye 7 oldunuz album de niye ????????? sizde olun görelim kendi ülkenizde
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
westlife ın bu albüm bence süpper olmuş... unbreakable westlife dönüp duruorm... 2 ikon işte yaa... ama unutmamak lazım ki westlife bi bakıma bsbnin çocukları olur yane ellerinden tutup alt grup olarak çıkardıkları günleri hatırlarıs ![]() ![]() ![]() boynuz kulaa geçer dereler ama tabe en önemli şey TECRUBE!!!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |