![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Westlife'ın yeni single'ı Home irish charts'ta 2 no.1 no ise geçen haftanın 1 no'sı Leona lewis.Geçen hafta Take that'ı geçerek hem irlanda hem de ingiltere'de 1 no olan leona.Bu hafta da Westlife önünde yine 1 no.Bakalım Pazar günü Uk charts'ta Westlife mı Leona lewis mi 1 no olacak?işallah Westlife 1 no olur Uk'de
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Muhtmemelen us against the world.Belli de olmaz son anda değiştirebilirler.Ama Something right ve ı'm already there olmaz.Çünkü bu parçaları canlı yayınlarda söylüolar showlarda.Sıkı bir westlife takipçisisin herhalde sakine?Album bu hafta sonu ya da hafta içi çıkacak bizde.Us against the world parçası için ne diosun?keşke easy way olsaydı.Uptown girl havası var o parçada.Us against the world'da iidir.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Yaş: 24
|
Ben Us against the world parçasını beğendim. hatta ona oy vermiştim ankette : ))) The Easy Way de güzel, Mark'ın "Pretty girl..." diye girişi yeter ![]() Something Right da güzel... Bunlar kendi şarkıları, cover değil, güzel albüm olmuş |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Mark solo albumde de muhtemelen başarılı olur.Bide şu kevini bırakırsa bi kızla çıkarsa daha ii olur=)Albumu beğendinmi?Diğer westlife albumleri ile kıyasladığında nasıl olmuş?Home yerine başka bi parça ile çıksalardı daha farklı olurdu.Belki 15. 1 no olabilirdi.ama home'da ii parça
|
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
Ben eski westlife hayranlarından sayılmam yeniyim, çok severek dinliyorum. "Westlife Fan" oldum çıktım birkaç ayda... 9 albüm! Ben "Coast To Coast" ile başladım westlife'a o yüzden onun yeri ayrı. Ama her albümde severek, durup dinlenmeden dinleyebileceğim parçalar var... Baştan sona dinlediğim ilk albüm "Back Home" oldu. O yüzden onun da yeri ayrı artık, şarkılar dinledikçe güzelleşiyor 3 cover var albümde, diğerleri westlife, yeni şarkılar dinlemek de güzel ![]() 15. hangisi ki | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
|
15. 1 no home olacaktı ama olmadı.kısmet Us against the world'a.Bütün albumlerini alabildinmi?bulman biraz zor ama artık.Dvd konserlerini izlemediğsen kesin izle.Özellikle Greatest hits-Manchester konserini kesin izle.Süperdi.Bu sene yeni konser dvd'si çıkacak.10.yıl şerefine.80 bin kişi beklenio.Back home'daki favori parçaların?benmi favorilerim:ı'm already there,you must have had a broken heart,Something right.Westlife at the movies projesi var.Film muzikleri albumu yapacaklar.Aslında back home yerine o vardı planda ama bir önceki album love album nedeni ile iptal oldu.2 cover album üst üste olmaz dediler.Bide fanlar istemedi.Çünkü yeni şarkılar beklenio artık westlife'tan.bir my love,Swear it again,Queen of my heart,World of our own gibi balladlar beklenior.
|
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Bursaya gelir album.Bursaya 1 tane de olsa gönderiolar.Öncelik istanbul'da.Birde en çok hangi mağaza satmışsa bir sonraki album otomatik olarak en fazla oraya gönderiliyor.love albumden D&r bursaya 1 tane gönderdiler.back home da gelir.
|
| | |
| | #10 (permalink) | |
|
evt kısmet Us against the world'a Bakalım : ))) Alıntı:
asya turlarında hiç türkiye ye uğramadılar değil mi? çin fln... bir konserlerine gidebilmeyi ne çok isterdim! | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |