![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Westlife yeni album,ilk single'ı bir Michael Buble şarkısı Home olacak gibi.Duyumlar bu yönde,resmi bir şey yok,belki son anda bir değişiklikle çıkış single'ını değiştirebilirler.Ama Home parçası muhtemel.Westlife ve Michael Buble LA bu konu hakkında görüşecekler çıkış single olması konusunda.Son anda karar da değiştirebilirler.Çünkü biraz heyecan getiiriyorlar album çıkmadan..Home parçası olursa çok i olur.1 no parça.bakalım,önümüzdeki günlerde tam olarak açıklanır.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
İnanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uummmmmmmm.... yaaa ben eskişehirdeyken sırf home u dinliodumm..... I WANNA GO HOMEEEEEEEEEEEEEEEE,LET ME GO HOOOMEEEE aah ah o günlerim geldi aklıma. çok güsel şarkı yaww... Mark var ya orda bi home der kırılırım burdaaa... çok hareka bi haber İNNşallah o olur.. saolasn.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
ne demek işallah single home olur.Uk ve irish charts'ta kesin 1 no olur.bir Michael buble dinleyen olarak Westlife'ıma yakışır valla bu şarkı.Michael buble şu an İtalya turnesinde LA dönüşünde Westlife görüşmesi olacak.Video çekilirse LA'de olcak.işallah karar değiştirmezler.sitede fanlarla konuşuom onlarda Home olcak dio.Ama son anda bi değişiklik olabilir diolar.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
arkadaşlar albüm ne zaman çıkacak peki?
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 08-Eylül-2007 Yaş: 30
|
evet home adlı şark ıtatlı ve sempatik bir şarkı. Michael buble de o şarkıyi iyi söylüyor. Ama buble'nin son albümünde yer alan everything şarkısı mükemmel. Kesin olarakta şarkıyı söylemeye ilk shane başlar..
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
daha önce link veren oldu mu bilmiom ama yoksa buyrun westlife dan home ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ejCkmrGyJnI
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
şaşıarmadım cover parça koymalarına.... hep yapıyorlar bunu zaten anlamıyorum niye.... ben hiç backstreet boys ta cover parça görmedim ilk albümleri hariç onda da set adrift on memory bliss coverdı ... başkada hiç olmadı ama westlife paso cover...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |