![]() |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| http://i211.photobucket.com/albums/b...ified/5970.jpg Official Circus Tracklist 1. Womanizer 2. Circus 3. Out From Under 4. Kill The Lights 5. Shattered Glass 6. If U Seek Amy 7. Unusual You 8. Blur 9. Mmm Papi 10. Mannequin 11. Lace and Leather 12. My Baby Bonus Track: 13. Radar Source: Britney.com
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| şu bonus track teki 'radar' 'blackout' albümünde olan 'radar' mı acaba merak ettim? bu arada albüm kapaklarıda cidden çarpıcı olmuş çok beğendim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Evet o ama farklı halı Radar Bir Mix Britney Spears'in yeni albümü Circus'un şarkı listesi açıklandı ama bu liste, Britney fanlarının kafasını karıştırdı. Britney, çoktan "Radar" isimli bir şarkı kaydetmiş ve yayınlamıştı. Albümün şarkı listesindeki son şarkı yine "Radar" olarak görünüyor fakat bu şarkı ayrı bir şarkı mı yoksa Britney tekrarlama moduna mı giriyor ? Onun kayıt şirketi, Jive Records, bu şarkının aynı şarkı olduğunu ama farklı bir mix eklediklerini söylediler. Ve yenı bı sarkı daha olucakmıs Yeni bir bonus şarkımız var. Yani bizim yok, Japonların var. BMGJapan.com'un açıkladığına göre Amnesia, Radar'dan sonraki bonus şarkı olarak Britney'in 6.albümüne eklendi. Şarkıyı üreten Fernando Garibay'a yakın bir kaynak, şarkıyı şöyle tanımladı : "Britney, içindeki sesiyle kavga ediyor ve lanet olası büyük bir kavga bu. Sinirli bir şarkı ve hazır olun. Brit ilk defa stüdyoda çığlık atıyor." dedi ve şarkının nakaratını açıkladı : "Bir çeşit hafıza kaybı (bebek sadece unut gitsin) , sana ağırlık yapan seni kurtarandır ve tüm istediğim özgür olmak (şimdiye kadar yapamadığım kadar yükseğe uçmak), bu yüzden bebek yolumdan çekil, (Ben aynı kız değilim) şimdi benim olağandışı oyunumsun, şimdiye kadar olmadığı kadar çekici olan, bir çeşit hafıza kaybı gibi."
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bi tek benim değil herkesin kafasını karıştırmış bu 'radar' olayı sağol canım aydınlattığın için
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| http://www.youtube.com/watch?v=fdkdIChJKDw Buyurun Cırcus albumunu 30ar snlık dınleme lınkı Blackoutun aksıne daha yavas sarkılarda var tam alısmadıgı ıcın kulagım alısmadıgı ıcın suan pek begenmedım ama butun album cıksın severım herhalde
| | |
| | #8 (permalink) |
| hep öyle olur zaten. ilk kulak alışana kadar beğenmez insan. dinleyelim bakalım nasılmış saol canım
| | |
| | #10 (permalink) |
| ![]() ![]() ![]() Track List 1. Womanizer 2. Circus 3. Out From Under 4. Kill The Lights 5. Shattered Glass 6. If U Seek Amy 7. Unusual You 8. Blur 9. Mmm Papi 10. Mannequin 11. Lace And Leather 12. My Baby 13. Radar (New Version) (Bonus Track) 14. Rock Me In (Bonus Track) 15. Phonography (Bonus Track) 16. Amnesia (Japanese Bonus Track) Download Buyrun album dustu
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |