![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Madonnanın 29 Nisan’da ABD’de satışa çıkacak yeni albümünün ismi Hard Candy olarak açıklandı. Basın sözcüsü Liz Rosenberg albüm ismi için “Madonna şekerli bir temayla dinleyicinin karşısına çıkmak istedi, çünkü şekerlemeleri seviyor” dedi. “Bu güç ve tatlılığın yanyana getirilmesiyle ilgili, ya da Madonna’nın kısaca anlatmak istediği gibi ‘Ben sizin kıçınızı tekmeleyeceğim, ama bu sizi iyi hissettirecek.” Albümün ilk single şarkısının ismi de kısaltıldı, sadece “4 Minutes” Madonna.com pop kraliçesinin albümü 10 gün sonra çıkıyor..ben justin timberlake'le düet yaptığı albümün çıkış parçası 4 minutes i beğendim.. albümdeki diğer şarkılar: Track listing 1. "Candy Shop" (Madonna, Pharrell Williams) – 4:15 2. "4 Minutes" (featuring Justin Timberlake and Timbaland) (Madonna, Timothy Mosley, Floyd Nathaniel Hills, Justin Timberlake) – 4:04 3. "Give It 2 Me" (Madonna, Williams) – 4:47 4. "Heartbeat" (Madonna, Williams) – 4:03 5. "Miles Away" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) – 4:48 6. "She's Not Me" (Madonna, Williams) – 6:04 7. "Incredible" (Madonna, Williams) – 6:19 8. "Beat Goes On" (featuring Kanye West) (Madonna, Williams, Kanye West) – 4:26 9. "Dance 2night" (Madonna, Mosley, Hannon Lane, Timberlake) – 5:03 10. "Spanish Lessons" (Madonna, Williams) – 3:37 11. "Devil Wouldn't Recognize You" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake, Joe Henry) – 5:08 12. "Voices" (Madonna, Mosley, Lane, Hills, Timberlake) – 3:39 Bonus tracks 1. "Ring My Bell" (Madonna, Williams) (Japanese and iTunes pre-order bonus track) – 4:49 2. "4 Minutes (Tracy Young House Mix Edit)" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) (Special Edition bonus track) – 3:33 3. "4 Minutes (Rebirth Anthem Mix Edit)" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) (Special Edition bonus track) – 3:42 4. "4 Minutes (Space Funk Edit)" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) (iTunes pre-order bonus track) – 3:23 5. "4 Minutes (Junkie XL Mix Edit)" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) (iTunes pre-order bonus track) – 4:39 6. "4 Minutes (Peter Saves New York Edit)" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) (iTunes pre-order bonus track) 7. "Give It 2 Me (Paul Oakenfold Edit)" (Madonna, Williams) (iTunes pre-order bonus track) – 5:51
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bu albümden sadece 4 minutes i dinledim. başkada bişe dinlemedim.
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
| Alıntı:
![]()
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |