![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| ![]() Aralık 2004’te yayınladıkları kendi isimlerini taşıyan Altın Plak ödüllü ilk albümleri ve Bir Kadın Çizeceksin, Dursun Zaman, Bitti Rüya gibi parçalarıyla büyük bir çıkış yakalayan maNga, dört yılı aşkın bir aradan sonra ikinci albümleri “Şehr-i Hüzün”le geri dönüyor. Şehr-i Hüzün 1- Gün Doğumu 2- Beni Benimle Bırak 3- Dünyanın Sonuna Doğmuşum 4- Cevapsız Sorular 5- Evdeki Ses 6- Her Aşk Ölümü Tadacak 7- Şehr-i Hüzün 8- Hayat Bu İşte 9- Üryan Geldim 10- Tek Yön Seçtiğin Tüm Yollar 11- Gecenin Ritmi 12- Hepsi Bir Nefes 13- Sessizlik Sona Erdi 14- Kaçamak Faslı 15- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 16- Gün Batımı |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
ben ümidimi yitirmiştim manga'dan çıkıp gittiler die.İlk albümündeki şarkılarda gzldi nsl gittiler şaşırmıştım.Bu albümü çok öwüolar aşırı merak ediorum.Değişik bi tarzları war.Bazen linkin park'a benzetiorum onları ;onların daha hafif bi modeli tabi
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dün dinledim bütün albümü ve ilk dinleyişimden itibaren bayıldım bütün şarkılara. bende linkin park a benzetiorum biraz çıkış parçası güzel olduğu gibi 'cevapsız sorular', 'her aşk ölümü tadacak', 'üryan geldim', 'tek yön seçtiğin tüm yollar' şarkılarını da dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. hatta bütün albümü dinleyin bence :hehe:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
bayıldım bu albüme..ben de özellikle "dünyanın sonuna doğmuşum","beni benimle bırak","cevapsız sorular","hayat bu işte" parçalarını beğendim..tabii ki diğerleri de harika..ve bu albümdeki tarzları da hoş..başarılar diliyorum Manga'ya bu albümde de..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
ben bi türlü lp'ye benzetemem bunları hatta eşlerinin benzerlerinin olmadığını düşünüyorum,rap-rock benzerliği dışında bi ortak yönlerinin olmadığı kanısındayım ![]() müzik ve sözler eşbaskınlıkta,ikisi birden sarıyor,,dünyanın sonuna doğmuşum'da harika bi melodi var,zaten her bir cümle anlamlı..onun dışında;klip gene mükemmel,tema harika ve verilmek istenen mesaj süper anlatılmış albümü dinledim ama tek bir defa,şu an diğer şarkılarla haşır neşir olamadım ama genel anlamda çok beğendim,başarılarının devamı gelecektir..fermanın sesine hayranım bu arada :wub: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Ben de Yağmur'un kendisine,gitar çalışına,yazdığı söz ve yaptığı müziğe hayranım (ne kadar çok şeyine hayranmışım da haberim yokmuş cnm :haha: )
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
çok şeker cidden....fermandan sonra en çok cem'i severim ama ben..karizmatik bir kişilik ferman kadar olmasa da | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
ama geçen hafta beyaz showda komediydi Yağmur saçıyla ne dalga geçti beyaz,çizgi film karakteri fln dedi,Yağmur'un kafası güzel miydi neydi,algılayamadı çocuk söylenenleri :haha:Ferman da çok cool ama ya Cem aralarında en sıcakları gibi gözüküyor,bir de davuldaki eleman gözüme girdi..şimdilik bu kadar analizlerim
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |