![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Murat Boz Murat Boz kötülerle savaşıyor... Pop müzik sektöründe single çalışmalarının Türkiye’de öncüsü olan Murat Boz’un yeni single çalışması "Uçurum" Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle çok yakında karşınızda.Murat Boz’un yeni single çalışmasında üç farklı şarkı ve versiyonları bulunmakta.Çıkış şarkısı olan "Uçurum" sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı, düzenlemesi ise Suat Aydoğan’a ait. Müziğin gerçek savaşçısı olarak göreceğimiz Murat Boz, single için özel fotoğraflar,müziğin korsanlar tarafından sanatçı ve müzik severlere verdiği zararın yine kaliteli müzik ile savaşı kazanabileceğini gösteriyor. Dokuz Sekiz Müzik Yapım etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak single çalışmasının klibi önümüzdeki hafta ekranda olacak. Murat Boz’un bugüne kadar yayınlanan kliplerinin farklılığı yine ilgi çekecek. Klibin yönetmenliğini Tülay İbak’ın gerçekleştirdiği çalışmada; Süpriz konusuyla izleyenleri şaşırtacak... alıntıdır... maximum gibi saçma bi şarkıdan dolayı kendisinden nefret edip "üzüleceksin"i dinleyip kendisini sevmiştim...biraz tuhaf oldu... umarım başarılı olur ne diyelim,ilk çıktığından beri baya bi mesafe kathettiğini düşünüyorum her ne kadar hayranı olmasam da... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
dokuz sekiz mi???? hehehe kesin sahipleri çingenedir ![]() ![]() dokuz-sekiz(gereksiz bilgi çalınması ve oynanması en zor ritim )Şu Murat Bozu ben seviyor muyum sevmiyor muyum karar veremiyorum biri bana yardım etsin
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| murat boz sevilmez mi be adama bak bak sev yani :laugh: ben dinledim bu şarkıyı ama püf daha güzeldi sankim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| murat boz mu :biggrin: :17: :victory: allahım çok yakışıklı yaaaaa :blush2: :innocent: gerçi hakkında bazı şeyler duymuştum ama erkek işte hepsi aynı naparsın :küs: :hıhh: püf zaten süperdi :victory: tarkanın yazdığı ve belli yerlerde vokal yaptığı bir şarkıymış :muhahaha: bu yeni şarkıyı da hiç dinlemedim...?!?
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben severim murat boz'u.. maximum şarkısı telefonumun alarm parçasıdır ama ilginçtir ki ben hariç herkes uyanıyo bu şarkıya (az küfür yemiyorum bu sebepten ). hatta arkadaşlar sınav zamanı benim telefonu istiolar alarmi kurmak için .. üzüleceksin şarkısı zaten müthiş. iyi olmasa da bi mazisi var bende.. sonuç: murat boz iyidir..
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |