![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Pinhani'nin yeni albümü zaman beklemez bugün çıktı ![]() Pinhani sevenlere duyrulur. ![]() 1. zaman beklemez 2. düğün 3. ağlama 4. ne güzel güldün 5. dursana dünya 6. sırası değil 7. yansın 8. bir anda 9. yalnızlık 10. sevmekten usanmam 11. düğün dernek |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| şu 'ne güzel güldün' , 'sevmekten hiç usanmam' ve 'bir anda' yı biliyorum zaten kavak yelleri dizisinden..gerçekten çok kaliteli müzikler yapan bi grup,şarkıları süper hemen dinlemem lazımmm!!
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Güzel yorumları aldkça çok memnun oluyorum çünkü bence Türk gruplarda Pinhani'den iyisi yok... Ben onları ilk çıktıklarından beri takip ediyordum mükemmel müzik-söz ayrıca çok mütevazi bir vokali var... Ama çoğu kişi onları kavak yelleriyle tanıdı bence kavak yellerini kalteli yapan da onların müziği...İlk albümleri inandığın masallar tam bir efsaneydi... Bu albüm de muhteşem oldu en kısa zamanda edineceğim ve tavsiye de ederim çünkü başta zaman beklemez olmak üzere hepsi mükemmel şarkıların(youtubeden dinleyebilirsiniz konser kayıtlarını)... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aa lütfen 'kavak yelleri' dizisini de yabana atmayalım bence..gerçi son dönemlerde baya bozdu ama istanbul'a geçince öyle oldu işte halbuki izmir bölümleri çok daha güzeldi
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |