![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| ![]() 4 milyon 300 bin kişi tarafından izlenerek tüm zamanların en çok ilgi gören Türk filmi olan RECEP İVEDİK'in başarısının ardından filmin şarkılarından ve ilgi gören diyaloglarından hazırlanan albümü Avrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı. Komedyen Şahan Gökbakar'ın televizyon ekranında canlandırdığı hayali bir karakter olan Recep İvedik, 22 Şubat'ta sinema filmi olarak beyazperdeye yansıdı. İnternet ortamında Recep İvedik'in televizyon skeçlerinin beş milyon kişi tarafından izlenmesi bu alanda bir rekor olarak kayıtlara geçti. Agresif Recep İvedik'in Antalya'daki tatil maceralarının konu alındığı filmin yönetmenliğini ise Togan Gökbakar yaptı. Şahan Gökbakar'a Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin, Nedim Doğan ve Vural Buldu eşlik etti. "Recep İvedik"te yer alan şarkılar, filmle aynı adı taşıyan albümde biraraya getirildi. Müzik yönetmenliğini Oğuz Kaplangı'nın yaptığı albüm 13 şarkının yanısıra filmin ilgi gören 21 dialogundan oluşuyor. Albümün ilk klibi Dr. Fuchs ve Oğuz Kaplangı'nın seslendirdiği Recep İvedik adlı şarkıya filmin görüntüleri kullanılarak hazırlandı. alıntıdır... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Bütün millet meraktan izledi komedi tarzında illaki hoş yanları var ama bu izlenme rekoruna layık bi film değildi bence,fragmanlarla çok ses getirdiler onun büyük faydası oldu tabi bu benim fikrim,albümlere gelince komik bi durum olsa gerek yapmak için yapmışlar herhalde...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bence gayet güzel olmuş ben dinledim filmini de izlemiştim zaten baya bi gülmüştüm..ve ayrıca şahan'ı da çok severim bence diğerlerinden daha farklı ve daha komik :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yaş sınırı zaten var ki canımcım :wink: biz kardeşimle filme gittiğimizde önümüzde bi anneyle çocuk vardı çocuk 95 li olduğu için almadılar bizzat gözlerimle gördüm ama çocuklar onu ne yapar eder izler tabi orası ayrı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
ben çok seviyorum şahanı bence esprileri muhteşem filmede gittim ve gülmekten koptum :haha::haha::haha: gayet güzeldi ama seviyesiz espri yaptığı konusundada hak veriyorum yani bazen çizgiyi aşıo ama genelde çok iyi bence:muhahaha::muhahaha:
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |