![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| ![]() Sezen Aksu’dan yeni albüm 'Deniz Yıldızı' albümünü tamamlayan Sezen Aksu 3 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşuyor. Prodüktörlüğünü Arto Tunçboyaciyan"ın yaptığı albümde bazı şarkılarda Aksu"ya Armenian Navy Band eşlik etti. Deniz Yıldızı"nın içeriğini, "duygusal ve fiziksel olarak yoğun bir dönemin içinden çıkmış yoğun şarkılar" olarak yorumlayan Aksu albümde yer alan sözlerini, "daha önce olmadığı kadar kişisel sözler" olarak değerlendiriyor. Yıldırım Türker tarafından yazılan "Kırık Vals" ve "Sor Beni" isimli eserler dışında albümde yer alan tüm eserlerin sözleri Sezen Aksu"ya ait. "Yol Arkadaşım", "Güvercin", "Roman", "İzmir"in Kızları", "Memet", "Tanrı"nın Gözyaşları", "Beşik" gibi eserlerde ise Aksu besteci olarak da yer alıyor. Albüme adını veren "Deniz Yıldızı" başta olmak üzere, "Hala Haber Bekliyorum Senden", "Kırık Vals", "Kutlama", "Sor Beni" ve "Menajer" isimli eserlerin besteleri de Arto Tunçboyaciyan tarafından yapıldı. Deniz Yıldızı"nın bir önemli sürprizi ise, Arto Tunçboyaciyan"ın Onno Tunç ve Ayda Tunç"dan esinlenerek ON:AY adını verdiği bir Onno Tunç bestesi. Sanatçı"nın arşiv kayıtlarından edinilen eserde, Onno Tunç"un kendi çaldığı piyanoya yıllar sonra kızı Ayda Tunç kemanıyla eşlik ediyor. alıntıdır... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| sezen aksunu şarkılarını genelde sevmem kendisini sevmediğim gibi ama arada çok ii şarkıları da var mesela,gidiyorum bütün aşklatr yüreğimde,sen ağlama...süperler yani yine bu kadının diğer sanatçılara verdiği şarkılarının kendi okuduğu şarkılardan daha güzel olduğunu düşünüorum ayrıca son albümleri güzel deil sezen aksunu bunun da güzel olacağını sanmıorum yani kendi müzik zevkim gereği
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
evet sevmiorum şarkılarını saçma gelio bana bu benim fikrim ayrıca sezen aksuyu şu dönemde çok dinleyicisi olduğunu da düşünmüorum eskisi kadar ister inanın ister inanmayın bu böle
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
tamam görüşüne saygım var da sadece sezen aksu için demiyorum sen sürekli onu sevmiyorum bunu sevmiyorum diyosun da gerçekten neyi sevdiğini merak ediyorum o yüzden yanlış anlama :17:
|
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
madem merak ediosun sölim o zaman:green day ,the rasmus ve bsb dinlemekle geçer günlerim genelde onların haricinde türk olarakta emre aydını ve emre altuğu dinlerim:muhahaha::muhahaha::muhahaha:
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |