![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
arkadaşlar acaba benden başka a1 i dinleyen var mı diye merak ettim. klasik bir britanya boybandi a1. özellikle 'make it good' albümü çok başarılıydı. 'cought in the middle' şarkılarını dinlemeyen yoktur zannediyorum.
__________________ often blacker than white |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
ben varım. çok iyi müzikleri var, albümleri çok başarılıydı. kötü şarkı olmayan albümlere sahipler bence ama hakları çok yendi. çok güzel şarkıları vardı ancak klip çekemediler doğru düzgün, çekselerde yayınlatamadılar. o sıralar blue nın çünkü tavan yapmasını istediler, ve blue tavan yaptı. a1 da arka planda kaldı. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bende dinliyordum A1 ı ama kısa sürdüler. evet şarkıları müzikleri güzeldi. zaten onlar kendilerini hiç boyband olarak göstermek istemediler. kendilerini travisle karşılaştırsınlar istiyorlardı. ben sevmiştim onları albümleride var bende.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
slow şarkıları sevenler 'cherish this love' ı biyerden indirsinler memnun kalıcaklar 'make it good' dan a1 kalıcı olamaması aslında ilginç öyle bir dönemde yıldızları parladı ki ne backstreet vardı ne nsync vardı blue da yeni yeni çıkıodu. 'make it good' blue nun 'one love' ından önce çıkmış bi albüm yani neden dewamı gelmedi merak ediyorum bilenler varsa aydınlatsınlar bizi forumda
| | |
| | #9 (permalink) |
|
grup içi anlaşamamazlık için bir şey söyleyemem ama 'make it good' çok iyi satmıştı zaten ondan sonra da albüm yapmadılar. yani merak ettim acaba satış için ne yi hedefliyorlardı hani 'millennium' un falan rakamına ulaşmayı ise gerçekten zamanında bırakmışlar
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
yok canım heralde öyle düşünmemişlerdir ama en azından westlife kadar başarılı olmayı ya da travis kadar filan beklemişlerdir. blue jean de okumuştum o ayrıldıkları dönemde. anlaşmazlık filan diye ben.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |