![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
Aliaune Badara Thiam bilinen adıyla Akon, Amerikalı Müslüman R&B ve hip hop müzisyenidir. Dakar, Senegal doğumlu Aliaune Thiam, çocukluk yıllarını Senegal’de geçirdikten sonra ailesiyle birlikte New Jersey’e yerleşti. İlk defa hip hop müzikle ve suçla burada tanışan Akon, birkaç kez hapse girdi. Müzikal çalışmalarına evindeki stüdyosunda devam eden Akon, burada yaptığı kayıtlarla Trouble LP’sini çıkarttı. Değişik rap tekniğiyle SRC/Universal Records’un dikkatini çekmeyi başaran Akon, ilk albümünü 2004 yılında yayınladı. 2004 yılında çıkan ilk albüm Trouble'dan çıkan single "Locked Up" Amerika listelerinde 10 numara olurken, İngiltere listelerinde de 5 numara olmayı başardı. Bir diğer single "Ghetto", Notorious B.I.G. ve 2Pac gibi sanatçılarca mixlenerek radyolarda hit olurken, 2005 yılında çıkan "Lonely" single’ı İngiltere, Avusturalya ve Almanya’da da 1 numara oldu. 2005 yılının nisan ayında Trouble albümü de İngiltere listelerinde 1 numara oldu ve Akon kendi şirketi "Konvict Music Production"ı açtı. 2006 Kasım ayında 2. albümü Konvicted'ı yayınlayan olan Akon’un, ilk single’ı Eminem ile ortak çalışması "Smack That" oldu. Amerika listelerinde 4 numara olmuştur. Şu anda Konvict Muzik'den çıkan Konvicted albümünü satışlarının yüksek olduğu biliniyor. ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Alıntı:
:muhahaha:
__________________ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende bu adamın şarkılarını seviyorum hem de çok dinlerimde 50 cent le yaptığı düet harika kill li bişeydide unuttum:blush2: yaaaa off neyse smack that, lonely...dinlemenizi tavsiye ederim güzel şarkılardır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bu adamın şarkıları güzel güzel olmasınada anlamları çok piiss..smack that de eroin çek falan filan diyolar. o smac thate eminem karışmış ondan öle olmuş. bide adamın sesi tipine hiç uymuyo. get buck in here daki sesi muhteşem ötesi ama şarkının anlamı iğrenç olduğu için pek dinlemiyorum.
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| ewt anlamlara gelince biraz şüpheli ama bende sewiyorum bu adamı lonely ,, smack that ,, ghetto ,,,,,,, şarkılarını dinlemenizi tawsiye ederim
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ona bakarsan butun hiphopçularda sözlere giricek olursan dinlenmez olur hemen hemen hepsi bel altı yada saçama şeyler oluyo ama akon'u sewerim o tiz sesi yok muu ahh ahhh hatta şuan akon-sorry blame it on me dinliorum
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |