![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Arkadaşlar , Ben bir şarkı arıyorum. Şarkının adını bilmiyorum , sadece kesit kesit sözlerini biliyorum. Buraya yazacagım sözleri hatırlayanlar ya da bilenler bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Slow bir parça.Erkek bir sanatçı söylüyor. Tarzı Native american gibi geldi bana ama sizi daha iyi bilirsiniz... I promise to you forever diye nakaratı var We never ... diye devam ediyor. Remember my love and over ???? devamı var buranın ama anlayamadım I'm here ???.. Believe diyor devamında... That's my promise to you forever diyorr sonlarında... Forever we you gave me .... diyor ama ben orasınıda anlamadım. Şarkıyı bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.. Şarkının adı bunlar olabilir böyle şarkı adları var mı? 1)Remember My love 2)Forever 3)I promise to you forever şimdiden teşekkürler ...:mmmm::mmmm::mmmm:
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Beverley Knight - Promise you forever emin dğlim sözlerini google yazdm dediklerine biraz benziyo şarkının sözleri
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Michael Bolton-I Promise you. galiba ama emin değlim bak burda tüm derdimi unuttm senin şarkını arıyorum:grin::grin:
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |