![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
Bryan Guy Adams (d. 5 Kasım 1959, Kingston, Ontario), Kanadalı rock şarkıcısı, gitarist, şarkı sözü yazarı ve fotoğrafçı. Adams, İngiliz ebeveynlerin (Jane ve Conrad Adams) çocuğu olarak Kanada'da doğmuş olsa da büyükannesi ve büyükannesinin annesi Malta'lı idiler. (Adams, Malta'da 28 Haziran 2007 tarihinde bir konser vererek geçmişteki akrabalarını da anmış oldu.) 1960'larda diplomat olan babası Conrad Adams 'ın işi nedeniyle İngiltere, İsrail, Fransa, Portekiz ve Avusturya'da yaşadı. Bruce adında bir kardeşi olan Adams'ın ailece takma adı Kid idi. Sanatçı çoğunlukla İngiltere'de yaşıyor, Fransa'ya gittiğinde sadece Fransızca konuşuyor. Vejateryen olan sanatçı, dünya çapındaki turnelerinde kendi yemeklerini kendi pişirmeye özen gösteriyor. Chelsea F.C. futbol klubü taraftarı olan sanatçı, klüp için 18 til I Die albümünde We're Gonna Win adlı parçayı yaptı. Sanatçı Guy olan ikinci ismini hiç kullanmadı. 2006 yılı Juno Ödülünü 25 yıldan fazla beraber müzik yaptığı arkadaşı Keith Scott'a ithaf etti. Adams, iki kez filmlerde rol aldı. İlki 1989 tarihli Clint Eastwood 'un filmi Pink Cadillac, ikincisi Andrei Konchalovsky 'nin House of Fools adlı filmi oldu. Adams, Türkiye'ye iki kez geldi ve Türkiye'nin ilk stadyum konserini 1992 yılında Beşiktaş-İnönü stadında verdi. 1999 yılındaki konseri ise Çeşme-İzmir'de idi. Vietnam'da konser veren ilk Batılı sanatçı oldu. Hakkında yazılan kitaplar; Sorelle Saidman Bryan Adams Everything He Does, Random House, Toronto, 1993 ISBN 0-394-22300-X Bryan Adams, Bryan Adams (pictorial collection), Firefly Books, Willowdale Canada, 1995, ISBN 1-895565-83-9 Bryan Adams Ekibi Keith Scott - Lider/Ritim Gitar Mickey Curry - Davullar Gary Breit - Klavye Norm Fisher - Bas gitar Scott ve Curry 1980'lerin başından beri Adams ile birlikte müzik kariyerlerine devam ettiler, Fisher ve Breit gruba 2000'lerin başlarında dahil oldular. Onlardan önce Tommy Mandel klavyede, Dave Taylor bas gitarda (1980-1997) ve Pat Steward bateride çalmaktaydı. Adams'ın 1980'ler 1990'ların başında gelen başarılarında bu ekibinin büyük katkısı oldu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
sene 99 du sanırım konserde dinlemiş ve izlemiştim senin en çok sevdiğin şarkıyı hatta ezbere bilirimm:17: bu konserden sonra gittiğim konserlerden tad alamıyorum zaten.. sahne performansı mükemmeldi.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
everything i do.. ilk kez tatilde bi kır kahvesinde dinlemiştim son ses.. acayip güzel gelmişti bana. hele ki şarkıyı dinlerken kahvede gördüğüm birine öylece bakakalmıştım. bu şarkı hep bana onu hatırlatır ömrümde bir daha göremeyeceğim birini
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
o şarkıyı da biliyorum cemal. es geçilmez zaten. ama bu şarkının hikayesi yok benim için. evde cdyi takıp dinlediğim bi şarkı
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Sanatçının son albümü "11", 17 Mart 2008'de müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Albümden seçilen ilk single "I "Thought I'd Seen Everything" parçası oldu. Sanatçı, albümün çıkmasıyla birlikte eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği küçük bir turneye çıktı. ![]() dip not: biliyorum albüm martta çıktı geç bir haber ama. arkadaşlar şarkılar çok güzel mutlaka dinleyiniz.:17:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
best of albümünü herkese tavsiye ederim (ne kadar hiç söylemesede nick bariz bir şekilde bence solo kariyerinde bryan adams'ı örnek alıyo ve onun gibi olmaya çalışıyo)
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |