![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
belki bir çoğumnuz dinlemiştir bu şarkıyı dinlemeyenlere dinlemelerini tavsiye ederim çevirisini daha bulamadım arıyorum bulduğum zaman sizinle paylaşırım.... ![]() ![]() ![]() http://videos.onsmash.com/v/CSTtbLX7z9U2Ksuc :17::17::muhahaha:
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
kalitesinden noksan vermeyen dünyadaki sayılı gruplardan biri ve müthiş şarkılarından başka birisi,ben çoooook dinledim ama dinlemeyenler için lp'yi tanımaları adına iyi bi paylaşım olmuş...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Hadi ya beğenmemiş miyim,neyse ben aradan kendimi çekip yorumumun devamı olan lp'yi tanımaları adına diğer arkdaşlar için iyi bi paylaşım olmuş aşamasına tekrar giriyim onlar belki bu şarkıdan esinlenerek diğer güzel olanları da dinleme fırsatı bulurlar...
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
hakkat. klinik deneylerle kanıtlanmıştır. gerçekten bu şarkı çok güzel. bizzat prof.dr.e.nur tarafından kanıtlandıktan sonra onaylanmıştır.evet dinlemenizi ısrarla tavsiye ediyor acil şifalar diliyoruz
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Alıntı:
o da çekik sAayılır zaten. bu şarkının da en sevdiğim bölmümü mike ın piyano çalıp söylediği yer:laugh:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |