![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
Kesinlikle ve kesinlikle bi numaralı radyo istasyonum...Dinlemeden duramadığım,harika anılarımın olduğu tek frekans 99.5 ...Bugün verdikleri BSB haberlerinden sonra artık bu başlığı açmam gerek diye düşündüm...çünkü sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum...Bu arada bugün hergün olduğu gibi ve hiçbir radyoda olmayan bi özellik olarak yine BACKSTREET BOYS çaldılar...ve yeni albüm haberlerini verdiler...ilk single hangisi söylediler...ve ben inanılmaz mutlu oldum...sabahın köründe son ses açtım radyoyu... bayılıyorum yaaaa...backstreet boysla herşey muhteşem...sabah onları duymak muhteşem...ve tabi ki bütün bunları söyleyen de muhteşem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
çooooookkkkkkk uzun zamandır dinlemediğim radyo istasyonu... zaten bir radyo dinleme özrü oluştu bende dinlemiyorum..... çok sevindim backstreet boys un single ları da ellerine gelmiş artık ne zaman çalmaya başlarlar artık bilmiyorum
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
e sor artık dimi... şunun şurasında belki resmi olrak dinleyen ilk fanlar biz olucaz.... ne kötülük var bunda...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| http://www.capitalradio.com.tr/ bende adresini veriim dinlemek isteyenler burdan girer |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
evet benim bsb yi ilk olarak dinlediğim radyo istasyonu.. o zamanlar show me the meaning 7-8 hafta bir numarada kalmıştı ve ben uyuz oluyordum açıkçası o şarkıya çünkü dinlemiyordum bsb yi ve sürekli çalıyodu.. ardından the one'ı zoraki dinlemek zorunda kaldım(yemek yiyordum kanal değiştirmeyle uğraşamazdım ) işte herşey o gün başladı ardından da başka bi radyoda I'll never break your heart'ı dinleyince.. dedim bunlarda iş var hele ki as long as you love me.......
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |