![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Defin grubu 2006 yazinda Cem, Onur, Barış tarafindan Adana da kuruldu.Grup ilk calışmalarına alternatif Türkçe, Yabancı Rock şarkılarıyla başladı.Melankolik rock tarzında parçalara ağırlık vermektedirler.Defin grubunda en çok eleman değiştiren ensturman elektro gitar oldu, bir cok gitarist geldi;l akın Doğuscanın Define katılmasıyla grup en son halini aldi. Grubun ilk cıkış şarkısı 'Gitme' hikayesi Vokal(Barış)ın kendi hayatından bir yansımadır.Gruba sonradan E.gitarist Magid Alsarabi dahil olmustur. Defin, bu ilkbahar doneminde sevenleriyle tüm ülke capinda olmak üzere albümünü cikaracak olup, albüm calismalari son sürat devam etmektedir. Vokal : Baris Erdem Elektro Gitar: Doguscan Tümkaya Bass Gitar : Onur Tümbül Bateri: Cem Atik defin grubu amatör bi grup ama gitme şarkısına bittim ya mükemmel bişi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Kuzum bana ''gitme'' şarkısını yolladı bayıldımm, nerden bulabiliriz diğer şarkılarını yafrum? zamanlama olarak süper yakaladı beni:vurkendini:
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
...ne yapsam kendimce, seni seven biri var. İçimde derinlerde gitme diyen bir ses :vurkendini:var birde ''kendimin katili'' çok güzel
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bırak mami ya.. zorla yollayıp duruyo herkese.. 2:30 dakkalık şarkı mı olurmuş
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| leyn o oklavayı kafama geçiresin diye mi hediye ettik hıı.. tamam hadi beğendim diyim yenisini yemeden kafaya
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |