![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Delta Lea Goodrem (9 Kasım 1984) Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı, piyanist ve aynı zamanda aktristtir. Daha 15 yaşındayken Sony ile anlaşma imzalamıştır. Kylie Minogue gibi onun da yıldızının parlaması bir Avustralya dizisi olan “Neighbours” ile 2002 yılında olmuştur. Müziği ağırlıklı olarak piyano alt yapısı içermekle birlikte pop ve balad türleri kapsamına girmektedir. ![]() ![]() ![]() Çok tatlı bi kadın ya:48: seside çok hoş=) Lost without you ,believe again şarkıları süper ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şarkıda mı söylüyo kendileri.. söylemesine gerek yok varlığı yeter:heart: ![]() brian'a kızmayın, bu hatun için yapmışsa normal karşılamak gerekir:d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |