![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
arkadaşlar gelen istek üzerine avartarımı açıklıyorum EİFFİEL 65(1998-2005) Jeffrey Jey (Vocals, bass guitar) ![]() Maurizio Lobina (Keyboards, guitar) ![]() Gabry Ponte (DJ, keyboards) (1998-2005) ![]() ![]() türkçe hikayesini bulamadığım için ben kısaca özetliyim grup italya torinodan.birçok hit şarlıları var özellikle ım blue da ba dee şarkıları hemen hemen bütün avrupa listelerinda 1 numara oldu zaten dinlerseniz bildiğinizi farkedersiniz ben şuan pek dinlemiyorum ama çocukluğumda her gün dinlerdim
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| diidabı didabı blue diye bir şeydi dimi..... kızılayda çıkıyodu yaaa.... fantasyland de...:haha::haha::haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
blue adlı klipleriyle tüm zamanların en kötü video klibine imza atmışlardı (vh1'ın listesine göre)..şarkının sözleri de klipteki rezalete uyum sağlar nitelikteydi, öyle ki mavi takıntılı biri olarak ben bile tahammül edemiyordum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
nların hepsiş de yakışıklı bi kere zamanında nereye ayak atsam onlar çalardı hey gidi günler hey:innocent:Alıntı:
şarkıda barışçıl ve mavi bir dünya anlatılıyo klipte ona uygun ama şurda katılıyorum sana grup özellikle mario çok iğrenç dans ediyo o klipte
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |