![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
Hilary Erhard Duff (d. 28 Eylül 1987, Houston-Teksas), Amerikan aktris ve şarkıcı. Hilary Duff, Lizzie McGuire adlı televizyon dizisiyle kendisine ün sağladı. Bu dizideki aldığı başrol sayesinde yapımcıların dikkatini çekti ve bunun ardından birçok filmde rol aldı. Bu filmlerin başında, Lizzie McGuire (2003), Bir Külkedisi Masalı (2004), Cheaper by the Dozen (2003) gelmektedir. Bu işlerden 2005 yılında yaklaşık 15 milyon $ kazandı. [1] Duff, kariyerini yalnızca sinema ve televizyonla sınırlamadı ve kariyerini pop müziğe girerek geliştirdi. 3 adet RIAA sertifikalı platin albüm çıkardı ve bu albümlerle dünya çapında 13 milyondan fazla satış yaptı[2]. Ayrıca, bir giyim mağazası zinciri kurdu. With Love... Hilary Duff adlı bir parfüm markası ile parfümler üreterek iş dünyasına da adım attı. Duff'ın 2007 yılında, aksiyon türünde War,Inc ve animasyon türünde Foodfight! adlı filmlerinin vizyona girmesi beklenmektedir.[3] Yine 2007 yılının Nisan ayında, Dignity adlı Hilary Duff albümü çıkmıştır. İş Hayatı: Tüm bu müzik ve film kariyerinin yanında Hillary Duff, değeri milyon dolarlarla ölçülen Stuff by Hilary Duff adlı bir şirketin sahibidir. Şirket kurulduğunda sadece giyim ve moda alanlarında faaliyet gösterirken , zamanla mücevherat, mobilya, parfüm gibi sektörlere de girmiştir. Şirketin ürettiği ürünler daha çok gençlere yöneliktir.[30] Duff ve köpeği Lola, Electronic Arts adlı firmanın oyunu olan Sims 2:Pets adlı bilgisayar oyununda yer aldı. Oyunda Duff ve köpeği diğer karakterle konuşabilen iletişebilen karakterlerdi. Bunun için yalnızca oyunun internet sitesine girip; ilgili Hilary Duff paketinin indirilmesi yeterliydi.[31] Bunun yapılmasıyla; Duff ve köpeği de seçilip oynanabilen bir karakter haline dönüşebiliyordu.Hayvanseverler,evcil hayvanını bir moda aksesuarı gibi kullanan Jessica Simpson,Paris Hilton gibi Hilary Duff'a da tepki göstermektedir.[ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
son fotoğrafta aynı kuzenime benzemiş... bu kızı ben seviyordum önceden sonradan tarzını değiştirdi sıkıldım soğudum... sonrad zaten joel onu terkedip nicole richie ye gitti bakalım bu ne yapıyor
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
[QUOTE=angelnick;11443]ayyyyy utku hiç gülesim yoktu yaaa! sen aşırı derecede çok sewiyon heralde hilary'i [/QUOTEGaliba farkli tipler hep ilgimi cekmistirr// butun dunya sever utku sevmez hillaryy durusuyla enerji veryorr // yasamsal guc kaynagi bence |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |