![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 25
|
Arkadaşlar bence gothic rock ın en iyilerinden biri HIM.Bu grupla ilgili bi başlık göremeyince ben açim dedim.Eğer varsa ve ben görmediysem uyarırsınız artık. Solist ville valo her ne kadar backstreet boys hakkında atıp tutsa da, onu kaale almayıp yalnızca yaptığı müziği dinliyorum.Bence oldukça güzel bi sesi var ve şarkıları da güzel. Siz ne düşünüyosunuz HIM hakkında?Yorum yapmak için sevmeniz şart değil, yerden yere de vurabilirsiniz Sadece düşüncelerinizi merak ettim.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankaraa Yaş: 21
|
Bu başlıı açman çok iyi olmuş. Ben HIM manyaıydım bi aralar şimdi eskisi kadar olmasa da dinliyorum. Şarkıları beni çok etkiler. Özellikle Gone With The Sin, Killing Loneliness, Face of God, Join Me, In Joy and Sorrow favorilerim herkese tavsiye ederim..
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Gone with the sin ilk dinlediim şarkısıydı.. ama rasmusun funurel songu gibi anında intihar edesim geldi severek dinlediim bi tarz deildir ama rastladm mı dinlerm...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
him fanlarına duyurulur him in son klibi (adını bilmiorum) nde bi mesaj var onu bulup him in resmi sitesine yazarsanız him ile tanışma fırsatı kazanıorsunuz çok basit diolar hadi bakalım |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
ewet serelciğim klibi gördüm!bence klip çok gizemli!zaten gizemli şeylere bayılırım klip çok güzel!içinde şifre varmış ama nasıl bulcaz bilmiyom artık!zor gibi geldi ama |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben o şekillerden bişe çıkar die düşünüorum mtvde garip ve farklı olan bişe var demişti o işaretler her sahnede var ne bilim belki onlarda bişe vardır hadi gülayım sen bulda git tanış bize annatırsın |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |